Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Torben Frandsen, Torben Frandsen og Torben Frandsen ...

Ja sådan kunne resultatlisten for de 3 første placeringer have lydt i torsdagens højeste klasse her på Vilhelmsborg, hvis det ikke havde været for den unge Emil Hallandbæk.
Med start nr. 4 sørgede Torben Frandsen tideligt med højt tempo og snævre vendinger på Antares e. Andiamo/Coronado. Allerede så tidligt i klassen lignede det en tid, der var svær at slå. Efterhånden som klassen skred frem, sørgede Torben for at placere sig på en foreløbig 2. plads på sin næste hest Solos Consept e. Con Capitol/Corofino I. Da han som nr. 55 red red ind på sin tredje hest, viste han at hans egne tider kunne gøres endnu hurtigere, og han lagde sig i front på Anton van het Gonnehof e. Concorde/Elanville. Anton er i øvrigt en hest som Torben tidligere har haft i stalden, men som blev solgt videre til Cian O'Conner, men nu rides Anton igen af Torben.

I klassen var der i alt 96 til start, og det var i næsten hele klassen Torben lå i spidsen af klassen. Men det lykkedes en anden rytter at blande sig i top 3. Det var med start nr. 71 Emil Hallundbæk på Dakar e. Utrillo van de Heffinck/Darco som i højt tempo og indenomsvendinger hele vejen rundt sluttede i tiden 63.94 sek, og den var der ingen andre der kunne slå. Så det blev Emil der løb af med sejren, og Torben blev nr. 2 med Anton van het Gonnehof i tiden 64.20 sek, nr. 3 med Antares i tiden 64,29 samt nr. 4 med Solos Concept i tiden 64.90 sek.
Rikke Haastrup Kristensen fik lige blandet sig i top 5, da hun blev nr. 5 på TM Las Vegas e. Candillo/Quick Star, hun sluttede tiden på 67.32 sek.
Rikke fik i øvrigt også placeret sig som nr. 6 på den meget velspringende Qualico du Bobois e. Burggraaf/Cook Du Midour.