Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fantastiske Carlo og Sergio vinder WC i Zürich

I dag blev endnu en afdeling af denne sæsons World Cup afviklet. Efter en rigtig svær hovedrunde, hvor flere af verdens aller bedste ryttere var til start - og fik fejl -, var der kun 7 med i omspringningen.
En avlshingst som gjorde sig gældede (igen) i dag, var WBFSH's rangliste for springhingste nr. 1, Kannan. Han havde to afkom med sig til dagens WC, og begge af dem kom med i omspringningen. Der var tale Molly Malone V (Kannan/Cavalier) samt Quorida de Treho, hvor der kun er oplyst faderhingsten. Quorida de Treho med Romain Duguet i sadlen fik desværre en ærgerlig bom i omspringningen, men Quorida fik vist alle sine kvaliteter, da han virkelig reddede sin rytter på den ene afstand i omspringningen.
Molly Malone med Bertram Allen i sadlen endnu engang viste sig at være en suveræn ekvipage, på trods af Bertrams kun 19 år. De måtte dogse sig slået af spanske Sergio Alvarez Moya på Carlo (Contender/Cascavelle), som red 9/100 dele hurtigere end Bertram Allen. Sergio red i tiden 39.39 og Bertram i tiden 39.48 sek.

Rolf-Göran Bengtsson på Casall ASK (Caretine/Lavall I) kunne i dag ikke hamle op med to andre, og måtte tage til takke med 3. pladsen i tiden 40.91.
Penelope Leprevost på Flora de Mariposa (For PLeasure/Power Light) gjorde ingen forsøg på at ride stærkt, og var derfor også den langsomste i omspringningen. Men da hun red fejlfrit og de resterende 3 ryttere ikke gjorde, var det nok til at placere hende på 4. pladsen.

Af ryttere som overraskende ikke kom i omspringningen kan nævnes Robert Whitaker på Catwalk IV (Colman/Corleone) som med en rigtig dum tidsfejl måtte se sig ude af topkampen. Den oplympiske individuelle sølvmedaljetager Gerco Schröder på London måtte også se sig ude efter et dybt suk fra publikum, da den sidste forhindring faldt. Marcus Ehining på Cornado (Cornet Obolensky/Acobat), Ludger Beerbaum på Chaman (Baloubet du Roet/I Love You - i øvrigt den mest vindende Baloubet-afkom igennem tiden) fik også 4 fejl og sådan kan der nævnes flere absolutte topekvipager, som ikke skulle finde vej til omspringningen om de vigtige WC point, så de er kvalificeret til finalen i Las Vegas.


Tilføjet d. 26-01-2015 kl. 01:05 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider