Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Amerikansk Grand Prix-hest til Signe Kirk Kristiansen

Den amerikanske toprytter Caroline Roffman har solgt sin 12-årige Grand Prix-hest, Her Highness O til Signe og Thomas Kirk Kristiansen, indehavere af Kirk Arabians på Fyn og desuden søn og svigerdatter til ejeren af LEGO, Keld Kirk Kristiansen.

 

Det var på en ferie i Florida, at Signe prøvede hannoveraner-hoppen e. Hohenstein/Weltmeyer/Matcho AA, og besluttede at købe den majestætiske lille hoppe.

 

Caroline Roffmann ejer sit eget trænings og salgsstald, Lionshare Farm, i Wellington, Florida og lever af sin forretning med salg af heste.

Caroline Roffman udtaler til Eurodressage, at beslutningen om at sælge ikke var nem, men at det var afgørende at Signe red hoppen så godt, og vil elske hoppen ligeså højt som Caroline selv. Beslutninger som disse er en del af sporten, og da Caroline ikke har nogen økonomiske sponsorer, var beslutningen nødvendig for at silkre firmaets fremtid.

 

Her Highness O er avlet af Matthias Ohmen og blev som føl solgt til amerikanske Jennifer Lind som føl. Her Highness O kom i stalden hos Caroline i 2010, i en alder af 7 år, og havde forinden da kun fået føl. Planen var, at Caroline skulle sælge hoppen, men endte med at købe hende selv.

I 2012 vandt ekvipagen titlen "U.S. Developing Prix St. Georges Horse Champions" og i 2014 havde ekvipagen deres Grand Prix-debut. Caroline og Her Highness O var noget af én sentationel up-comming-star i USA, og efter seks måneders Grand Prix erfaring, var de oplagte emner til det amerikanske VM-hold.

 

Med dette køb skal det blive yderst interessant at følge Signe Kirk Kristiansen på dressurbanerne, om hun, ligesom Thomas Kirk Kristiansens søster, Agnete, vil forsøge at ride sig ind på det danske landshold, vil kun tiden vise.

 

Kilde: Eurodressage

Billede

Caroline Roffman og Her Highness O (arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 23-01-2015 kl. 22:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: UVM 2014 i Verden af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider