Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Æselføl aflivet efter fed mands ridt

Et grotesk optrin med en ekstrem fed mand, der satte sig på et æselføl til en juleparade, har nu formentlig kostet det lille føl livet. Dens spinkle krop gav efter sigende under for presset fra den tunge byrde, men sagen efterforskes p.t.

 

Mand på 150 kg

Et kun ca. fem måneder gammelt æselføl har alt for tidligt endt sine dage, efter hvad der skulle have været dens uskyldige medvirken i en juleparade. Den triske udgang på juleshowet, skyldes antageligt en grotesk og ugennemtænkt handling fra en ekstremt overvægtig mand, der satte sig op på det spinkle dyr.

 

Den ca. 150 kg tunge og ekstremt overvægtige mand, ville efter sigende have et billede af sig selv, mens han red et æsel. Ud fra vidneforklaringer kravlede manden ind over hegnet til indhegningen hvor æselføllet befandt sig, hvor han satte sig overskrevs for at posere til billedet. Føllet Platero,der antageligt var omtrent 5 måneder gammelt skulle efter planen ikke rides i det jule show det medvirkede i. Men den ca. 150 kg tunge mand, gik ind i det afspærrede området, gik over hegnet og satte sig på ryggen af det arme dyr, hvor han efter sigende fik den til at posere i en 'galoperende' position.

 

Fordømt på de sociale medier

Efterfølgende har det groteske billede billedet været cirkuleret på de sociale medier, hvor det har skabt en del furore. Dette ikke uden grund. Det arme føl måtte nemlig aflives blot to dage efter episoden.

 

Juleshow med ulykkelig udgang

Episoden fandt sted den 10. december ved juleshowet i Lucena, i Andalusioen i spanien.

 

Politiet blev tilkaldt efter at lokale folk rapporterede at det arme dyr knapt kunne stå på sine ben efterfølgende. En dyrlæge blev tilkaldt for at undersøge æselføllet, og fastlægge omfanget af skader på det unge dyr. Føllet blev øjeblikkeligt overført til en specialist klinik for videre behandling, men efter blot to dage kamp måtte æselføllet aflives.

 

Episoden efterforskes

Der er nu iværksat en undersøgelse af omstændighederne og årsagen ti føllets kvæstelser og endeligt. Dyrevelfærdsorganisationer har fremsat formelle klager til politiet. Ifølge den lokale presse, har byrådet i Lucana foranlediget, at der bliver udfærdiget en fuld veterinærrapport, for at fastslå dødsårsagen. Hvis rapporten konkluderer, at æselføllet døde som følge af kvæstelser forårsaget af byrden fra den tunge mand, ligger det allerede nu fast, at manden kan se frem til at blive retsforfulgt.

 

Billede

 

Et juleshow med tragisk afslutning for en af de optrædende - nemlig æselføllet Platero

 


Tilføjet d. 25-12-2014 kl. 21:55 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
18-09-20 DV vallak vinder spansk bronze
16-12-18 16. december
12-12-18 12. december
11-12-18 11. december
10-12-18 10. december
07-12-18 7. december
05-12-18 5. december
04-12-18 4. december.
03-12-18 3. december. Når julemenuen skal i hus
28-09-17 Rudolf Zeilinger ny spansk landstræner


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider