Springmarathon på Vilhelmsborg

195 ekvipager. Så mange ekvipager er meldt til start i dagens Broncetour -4, Acumulator A i to afdelinger. Første afdeling husede 93 starter mens anden afdeling røg op på 102 deltagere.

Klassen blev redet som metode S2, hvor fejlfrie spring giver point og ekvipagens samlede antal point sammen med tiden bestemmer vinderen. Klassens maksimale antal på den almindelige bane er 32, men vælger rytteren det alternative slutspring, Jokerspringet, kan der hentes 16 ekstra point. Ryger Jokerspringet ned, mister man derimod 16 point, så det er et sats man skal overveje.

De fleste ryttere har en eller flere fejl, og kun få har været fejlfrie i de to afdelinger. Der har været masser af refuseringer, og mellem 10 og 15 % er udgået grundet væringer.

Banen lægger op til flere snævre vendinger, men de selvsamme giver mange ryttere problemer med opspringet til tredje og femte spring hvor de fleste af klassens refuseringer har fundet sted.

Første afdeling blev vundet af Kamilla Grauff Albrektsen på den super hurtige og velspringende Garzon Du Z. Garzon er en 8. årig hingst efter Godsend Du Reverdy med A'Khan Z til morfar. De gennemførte banen i tiden 41,42 sek og fik 44,26 stilpoint.

Anden bedst placerede blev Laila Pedersen på den syvårige hoppe Mini. Ekvipagen gennemførte i tiden 42.19 sek og fik 44,25 stilpoint.

Tredjepladsen gik til Maja Juhl Sørensen på Wemke, en 11. årig hoppe efter Metropole og med Emilion til morfar. De gennemførte i tiden 42,55 sek og fik 44,24 stilpoint.

Fjerde pladsen blev hentet hjem af Mia Hovgaard Jessen på Rihanna, en 8. årig hoppe efter Coulthard med Sandro til morfar. De gennemførte fejlfrit i tiden 43,03 sek og fik 44,23 stilpoint.

Femte pladsen gik til Anne Sønderbæk på hesten Atlantic Row, en 10 års hingst efter Aston og Come Back Li.

Resten af resultaterne for første afdeling kan ses her.

Anden afdeling var domineret af hurtige ryttere, og således blev vindertiden i anden afdeling hele fire sekunder hurtigere end vindertiden i klassens første afdeling.

Vinderen af anden afdeling blev super hurtigt ridende Josefine B. Esbensen på Cuba, en 8 års vallak. Vindertiden blev 37,28 sek og ekvipagen opnåede naturligvis fuldt hus med 44 point.

Anden bedst blev Solweig F. Nevermann på Zoronda Van'T Heemskinn. Zoronda er 10 år og efter Dutch Capitol og Numero Uno.

Tredje bedst placerede blev Christina Thinggaard Jacobsen på Thorslunds Caroline, der efter gårsdagens styrt kom stærkt tilbage og red klassen fejlfrit i tiden 39,32 sek. Thorslunds Caroline er en særdeles velspringende 10 årig hoppe efter Coronado og Lucky Light.

Fjerdepladsen gik til Maria Nørheden Jacobsen på vallakken Top's Taloubet T der er efter Baloubet Du Rouet og Nimmerdor. Ekvipagen gennemførte fejlfrit i tiden 39, 40 sek.

Femtepladsen gik til Thomas Brandt på en af hans unge heste, den 7 årige Calvaro efter Cassini og Caretino. Thomas Brandt og Calvaro sluttede fejlfrit i tiden 40,03 sek.

Resten af resultaterne for anden afdeling kan ses her.

Tilføjet d. 14-12-2014 kl. 14:26 af i kategorien Nyheder generelt.