Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Teknisk udfordrende aften gyser.

Dagens sidste klasse til Basisbank Christmas Show er en teknisk svær bane med spring der rangerer mellem 140 og 150 cm. Banebygger Erling E. Simonsen har lavet svære detaljer, udfordrende vendinger og svære afstande, og giver ekvipagerne masser af problemer.

 

Klassens første rytter lagde hårdt ud med 20 fejl og røg desuden af efter sidste spring.

 

Banebyggeren udtalte inden klassens start at han forventede 9 fejlfrie runder ud af de 47 starter, hvilket kan synes af lidt, men efter klassens første ti ryttere stod det klart at banen virkelig voldt selv de allerbedste store problemer.

 

Martin Neergaard på Contador red den første "fejlfrie" runde, men fik dog en enkelt fejl for overskreden tid. Han ligger alligevel helt i spidsen efter de første ti ekvipager. Contador er en knap ti årig vallak efter Colman og med Cascavelle til morfar.

 

18 ekvipager skulle igennem banen før den første fejlfrie rytter kom. Thomas Sandgaard på hingsten Windbreaker H klarede med ro og overblik den utroligt svære bane i tiden 72,80 sek. Windbreaker H er 11 år og efter Heartbreaker med Gentleman til morfar.

 

Christian Petersen nåede som sidste rytter inden pausen at fuldføre en fejlfri runde på hesten Quecia Alfarvad Z, og således var der kun to fejlfrie halvvejs gennem klassen. Quecia Alfarvad Z er efter Quinar og Centauer Z.

 

Som nummer 35 kom Cassandra Orschel på hesten Acanthya og klarede en fabelagtig flot fejlfri runde i en ekseptionelt god tid.

 

Klassens fjerde fejlfrie rytter blev klassens alderspræsident, Erik Bigler på Gladice II, Gladice II er efter Graf Top og Drosselklang Li. Erik, der er 66 år, blev tidligere på dagen kastet af, og red altså der til trods, til start i dagens sværeste klasse. Man kan intet andet end beundre en sådan rytter, der stadig er med helt helt fremme til trods for en alder der er højere end de fleste aktive springryttere.


Rikke Haastrup blev klassens anden fejlfrie kvindelige rytter, da hun i næsthurtigste tid gennemførte fejlfrit. Rikke Haastrup red Qualico Du Bobois efter Burggraaf og Cook Du Midour.

 

Martin Neergaard stod for klaasens næste fejlfrie runde, og da han denne gang også red indenfor den angivne tid fik han altså også en chance i omspringningen. Hesten han red var hoppen Pewit Quinto efter Luidam og Lafayette.

 

Seks fejlfrie ryttere blev det, så selv banebyggeren var for optimistisk idag.

 

De seks fejlfrie ryttere gav alt hvad de havde i sig i omspringningen, den kæmpe store præmiesum ville kunne lokke de fleste til at bruge de sidste kræfter.

Efter en forrygende runde kunne Cassandra Orschel kalde sig ejer af en sprit ny Ifor Williams trailer med living og alt hvad stævnerytteren kan begære. Traileren har en værdi af hele 175.000 kroner, og surt må det være at blive nummer to.

 

Se hele listen her.

 


Tilføjet d. 13-12-2014 kl. 23:31 af i kategorien Nyheder generelt.





Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
28-06-19 Guld til suveræne danske U25-ryttere
27-08-18 Imponerende 2-års hoppekollektion
27-08-18 Marianne og Mario vinder 3. Bundgaard Byg kvalifikation
22-08-18 Danish Derby klar til Bundgaard Byg Cup
08-04-18 9 dressurhingste til DV efterkåring
25-02-18 DRF uddannelser flyttes til Vilhelmsborg
01-05-17 Så er UVM aspiranterne inviteret til afprøvning
28-01-17 Rikke Haastrup Kristensen vinder af DM indendørs anno 2017!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider