Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdens nr. 1 Scott Brash vinder IJRC top 10 Final

Hver år afholdes klassen, hvor verdensranglistens 10 bedste skal dyste mod hinanden i en enkel klasse over to runder. Hvis der er nogen fra top 10, som ikke kan komme til start, suppleres der op med de næste på verdenstanglisten.

Vinderen af klassen blev verdensranglistens nr. 1 britiske Scott Brash på Hello Sanctos e. Quasimodo V. Molendreef x Nabab de Reve, så der er vist ikke nogen tvivl om hvorfor, at lige præcis ham ligger nr. 1 på verdensranglisten for tiden. Han var den eneste, som det lykkedes at ride to fejlfrie runder.
Nr. 2 i klassen blev franske Patrice Delaveau på Lacrimoso HDC e. Landjunge x Cascavelle. En ærgerlig tidsfejl i første runde afholdt ham fra en omspringning mod Scott Brash, og han sluttede begge runder med i alt 1 fejl.
På hjemmebane blev Steve Guerdat på Albfuehren's Paille e. Kannan nr. 3. De fik en ærgerlig bom i anden runde, men da de havde den hurtigste tid i anden runde kunne han placere sig som den bedste af de 3, der i alt sluttede med 4 fejl efter begge runder.
Nr. 4 blev Daniel Deusser på Cornet D'amour e. Cornet Obolensky x Damiani, også med i alt 4 fejl efter begge runder.
Nr. 5 blev Maikel van der Vleuten på VDL Groep Verdi TN N.O.P e. Quidam de Revel x Landgraf I.

Resten af resultatlisten kan ses HER.

Billede

Scott Brash ved EM i Herning 2013. Foto: jp-photo

 


Tilføjet d. 13-12-2014 kl. 11:39 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider