Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

2.8 millioner euro! Rekordpris på P.S.I. auktionen   VIDEO

 

Den ekstravagante P.S.I. auktion, der årligt afholdes af Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmann i Tyskland, brød idag alle prisrekorder da kat. nr. 26 SPH Dante e. Welfenadel/Dormello fik hammerslag på hele 2,8 millioner euro til en køber i Rusland.

 

SPH Dante er en vallak fra december 2007, der er født ind i det australske hannoveranerforbund. Han har i Australien vundet dressurchampionatet for både 5- og 6-års og var kvalificeret til UVM i Verden. Se de to præsentationsvideoer af hesten her og her.

 

Dyreste springhest blev den 8-årige hoppe Toulonia e. Toulon/Balou du Rouet, der allerede har vundet s-springninger. Hun fik hammerslag på 1.1 millioner euro til en amerikansk kunde.

 

Helt sensationelt fik en tredje hest også hammerslag på et syvcifret beløb. Den 3-årige vallak Quel Filou e. Quaterback x Stedinger blev solgt for 1 million euro. Se video her.

 

Den 35. P.S.I. auktionen bød også på samlet prisrekord idet der blev samlet blev solgt heste for hele 16.43 millioner euro med en gennemsnitspris på 322.412 Euro.

 

Se hele kollektionen med info og videoklip her

 


Tilføjet d. 08-12-2014 kl. 00:08 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider