Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Karlslunde Ridecenter fejrer 10 års jubilæum i kommende weeken

I weekenden d. 29-30. november fejrer Karlslunde Ridecenter 10 års jubilæum. Jubilæet markeres med et brag af et ridestævne, som også markerer indvielsen af det nye toprenoverede ridehus.

 

Stævnet bliver det hidtidige største afholdt i Karlslunde og efterårets helt store ridebegivenhed på Sjælland. Under stævnet vil det være muligt at opleve hele den sjællandske springelite i konkurrence om en samlet præmiesum på ikke mindre end 80.000 kr. Ikke mindst vil der søndag eftermiddag i PLUS-HORSE GRAN PRIX blive vist topsport på absolut højeste niveau, når de bedste ryttere konkurrerer om en førstepræmie på 10.000 kr.

 

Arrangementet afvikles fredag, lørdag og søndag fra kl. 09.00.

 

Julen starter på Karlslunde Ridecenter

Traditionen tro vil ridehuset være overdådigt udsmykket og hele stævnet vil stå i julens tegn. Der er gratis adgang, og under hele arrangementet vil Karlslunde rideklubs cafeteria vil være åbent med et stort udbud af lækkerier til rimelige priser.

 

Showaften

Lørdag fra kl. 18.00 er der showaften, hvor der vil være mange forskellige indslag; blandt andet hestevognskørsel med den danske mester, voltigering, som er gymnastik på hesteryg og ildshow hvor det er muligt at opleve hestene springe over ild. Højdepunktet bliver Marsterspringning hvor hestene springer forhindringer på ca. 180 cm i højden.

 

Se mere om arrangementet på karlslunderideklub.dk, hvor du også kan se tider på de enkelte klasser.


Tilføjet d. 28-11-2014 kl. 12:40 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider