Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Idag er det OptiHorse's fødselsdag

Hurra Hurra Hurraaaaaa. Og den slags begivenheder skal naturligvis fejres med masser af gode tilbud til kunderne. Fødselsdagen varer fra idag, den 25, og resten af uge 48, og der vil være masser af gode tilbud, konkurrencer og gimmicks i butikken.

 

OptiHorse er beliggende i den midtsjællandske by Osted, men bor man ikke lige deromkring er der naturligvis også fødselsdag på deres webshop på hjemmesiden.

 

OptiHorse har klaret sig godt igennem finanskrisen, og har i foråret sågar været nødt til at flytte til større lokaler, da pladsen i de foregående blev for trang.

 

OptiHorse lægger stor vægt på kundernes ønsker, og forsøger at tilrette deres sortiment så den når ud til flest mulige.

 

Butikken har derfor også varer til både hund og kat, selvom hestene naturligvis er første prioritet. Der er desuden netop oprettet en ny afdeling i butikken der kun retter sig mod Islænderen og udstyr til denne race.

 

OptiHorse fører især solide brands og kvalitetsmærker som Pikeur, Kingsland, Cascoe osv. Der vil naturligvis også være gode tilbud på disse varer i denne fødselsdagsuge.

 

Traditionen tro skal der også være konkurrencer til en fødselsdag, og hovedpræmien må siges at være en enetime med Lisbet Seierskilde og et indblik i hendes dagligdag på Jonstrupgården.

 

Dette, og meget mere kan interesserede læse meget mere om på OptiHorse's hjemmeside.


Tilføjet d. 25-11-2014 kl. 00:15 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: OptiHorse.





Seneste relaterede nyheder
05-10-10 Finpuds din viden hos OptiHorse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider