Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Carl Hester på 'Your Horse Live 2014'

Denne weekend står på 'Your Horse Live Show', hvor bl.a. Carl Hester, er et af de større trækplaster og giver flere clinics i løbet af weekenden.

 

Succes på tolvte år

For tolvte år i træk, afholder det største britiske hesteblad ' Your Horse', i weekenden den 8-9 november, deres succesfulde 'Your Horse Live Show'. Det foregår i Stoneley Park, Leigh nær Warwick. OL dressurrytteren, Carl Hester, er endnu engang et af de helt store trækplastre på showet.

Traditionen tro, byder 'Your Horse Live' på både på shopping muligheder, en række clinics og demonstrationer, af nogle af de bedste ryttere og trænere. Heriblandt er, den i Danmark -efterhånden meget populære - olympiske rytter Carl Hester.

 

Carl Hester deler ud

Hester vil dele rundhåndet ud af hemmeligheden bag hans succesfulde træningsprincipper og besvarer spørgsmål fra publikum. Hester, afholder hele 2 demonstrationer både lørdag og søndag, foruden en daglig spørgsmåls og svar session, som nok skal trække spørgelystne ryttere til i hobetal.

 

Billede

 

Carl Hester giver demonstrationer og svarer på spørgsmål

Lidt for enhver smag

 

Weekenden byder derudover på demonstrationer med Militaryrytteren Paul Tapner, militaryrytteren Ben Hobday, springrytteren, Jay Halim, der deler ud af sin viden, og viser hvordan han træner unge springheste, dressur træneren Alison Kenward, der vil demonstrere og give råd om, hvorledes man sammensætter et dressurprogram til musik, og meget meget mere.

 

Showets særlige gæst og kuløre indslag, er franske Mélie Philippot, med hendes 'Luma the Lion' show - en pony, der er klædt ud som en løve og viser kunster. Dette par, er der sikkert mange der kan nikke genkendende til. Parret deltog nemlig i gallashowet i år, ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

Bliv klogere

 

Er der noget på programme,t som man ikke lige gider se, kan man i stedet opsøge 'lærings zonen'. Her kan man lære alt fra, hvorledes man opnår det korrekte sæde, hvordan man kan forbedre sin opstilling og præstation i sadlen, høre om hvad equipilates er for en størrelse, udvide sin viden om clicker træning, eller lære noget om dyrehealing og kommunikation, fra den verdensberømte dyrehealer Margrit Coates.

 

Shopping

Vil man en tur ud og shoppe mellem showene, byder weekenden på over 300 udstillere, og små clinics og stande, hvor man kan indhente viden om alt fra sadeltilpasning, korrekt fodring, ormestrategier samt købe alverdens ting og sager til både sig selv og hesten.

 

Skal du en tur til England i weekenden, er showet et besøg værd.

 

Se linket til showets hjemmeside her

Se intro video til Showet her

 

 

 

Billede


Tilføjet d. 08-11-2014 kl. 00:40 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
26-09-20 Hester nyder succes på ny hest
04-01-20 Hester vinder i Liverpool på Nip Tuck
17-09-19 Hester og Nip Tuck britiske dressur mestre 2019
08-07-19 Hester tager sejren i specialen i Hartpury
13-06-19 Hesters OL-hest Escapado er ikke mere
19-03-19 Hester og Nip Tuck opnår overbevisende comeback
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
31-12-17 Hester og Dujardin brillerer en sidste gang i 2017
17-11-17 Storstilet masterclass og fejring af Carl Hester


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider