Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ikast klar til ponychampionatsfinaler

 

I weekenden er Ikast Ridecenter vært for semifinaler og finaler i Alm. Brand Dansk Sportspony Avlschampionat for 4-, 5-, 6- og 7-års ponyer. De seneste par år har championatet været åbnet op for ponyer fra alle ponyavlsforbund und Videncenter Landbrug - Hest, hvilket udover DSP ponyerne har resulteret kvalificerede ponyer fra både fjordheste-, connemara- og welsh cob-avlen.

 

Championaterne oplever stigende popularitet og fungerer i højere og højere grad som et udstillingsvindue for avlerne hvorfor der også figurerer flere top avlshingste på startlisterne.

 

Championatet bedømmes af henholdsvis en dressurdommer og en gangartsdommer således at procenter fra programmet og gangartskaraktererne bliver ligeligt vægtet i det samlede resultat.

 

Lørdag afvikles der semifinaler for de ponyer der er udtaget ved sæsonens 4 kvalifikationsrunder. Søndag afholdes selve finalerne for de bedste ponyer fra lørdagens semifinaler

 

Se startlister til championaterne her

 

 

Billede

Røgild's El Diaz e. Dorniks Donovan/FS Cocky Dundee vandt sidste år 5-års championatet under Anne-Mette Lyager. Parret er også kvalificeret til det års semifinale (Foto: Privat)

 


Tilføjet d. 07-11-2014 kl. 22:03 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider