Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det er tid for årets Hubertusjagt i Dyrehaven

Søndag den 2. november kl. 10.00 rider ca. 160 ryttere den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven. Det har de gjort hver den 1. søndag i november siden år 1900, dog med enkelte undtagelser.

Jagten starter kl. 10.00 ved Peter Lieps Hus. Her bliver der også speaket og informeret om dagens forløb.

 

Jagten er 11 km lang med 33 forhindringer. Folder med ruten uddeles ved alle de røde låger ind til Dyrehaven. Man kan også se den på http://www.hubertusjagt.dk

 

Kun 30 ryttere i det store felt kan kvalificere sig til opløbet efter selve jagten. I ponyfeltet må alle ryttere som har fuldført 5 jagter ride opløb.

 

Efter opløbet hyldes vinderne, og der er præmieoverrækkelse på trappen foran slottet. Vinderen af det store felt får overrakt Hans Kongelige Højhed Prins Henriks ærespræmie, som i år overrækkes af Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie assisteret af deres fire børn.

 

Vinderen bliver desuden fejret ved en stor gallafest om aftenen med traditionelle ceremonier på den Kongelige Skydebane Sølyst i Klampenborg.

 

Fra Eremitageslottet speakes der under hele jagten, så alle tilskuere kan følge med i feltets færden, og samtidig blive beriget med lidt historie om Dyrehaven og jagtridning.

 

Op til 40.000 tilskuere plejer at mød op og følge rytternes tur over stok og sten. Ikke mindst udspringet i Magasindammen og opløbet, som har mål ved det historiske Eremitageslot, er trækplastre.

 

Hubertusjagten arrangeres af Sportsrideklubbens jagtledelse, som også rider officialposterne. I år rider Chris Winther og Henrik Friis ræve, hovedmaster er Mette Kaufmann og sidemastere er Erik Laub og May-Britt Kattrup. For ponyerne rider Lars Folkmann master.

 

Billede

 


Tilføjet d. 29-10-2014 kl. 13:36 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider