Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agnete Kirk Thinggaard i front før pausen

Billede

Agnete Kirk Thinggard og Jojo Az (JP-Photo)

Ved dette års Reem Acra FEI World Cup Grand Prix Kür i Odense, har vi nu haft halvdelen af ekvipagerne til start, hvilket inkluderer alle tre danske ekvipager.

 

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az leverede et imponerende kür program med stor sværhedsgrad, hvor vi blandt andet så piaff-piruetter, toer changemeter på buet spor efterfulgt af galoppiruette samt toer changementer ud på buet spor igen. Agnetes ridt blev belønnet med 74,975 % og bringer hende dermed i spidsen op til pausen.

 

Jim Rasmussen og Broholm´s Highlight fik den utaknemmelige opgave som første rytter på banen i dag, hvilket aldrig er særlig positivt, da dommerne bruger de første par ryttere på at finde niveauet for klassen. Jim leverede et flot program i skøn harmoni til musikken. Desværre indløb et lille kiks i etter changementerne. Parrets ridt blev belønnet med 70,650 %.

 

Lena Leschly Aamann og Gørklintgaards Fanero leverede et program med meget høj sværhedsgrad, måske en anelse for svært for Fanero lige i dag, hvor flere små misforståelser og fejl indløb. I flere af galoppiruetterne, som ellers normalt er et af Faneros højdepunkter, mistede Fanero ind imellem takten i galop og faldt næsten i trav, årsagen skulle vi se mod slut i programmet, hvor Lena havde planlagt at en galoppiruettte, skulle afløses direkte af en piaff-piruette, en meget svær og flot udført øvelse. Lena og Fanero opnåede 67,375 % for deres kür.

 

Resultat


Tilføjet d. 19-10-2014 kl. 16:00 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider