Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sidsel uovervindelig

Billede

Sidsel M. Johansen og Alibi D (JP-Photo)

 

Ved JBK Horse Shows i Odense startede dressurkonkurrencerne fra morgenen af med en Intermediere I i Arena Fyn. Der var kamp til strengen om de tre første placeringer, idet der var under 1 procentpoint mellem første og tredjepladsen. Det blev dog gårdagens Prix St. Georges-vinder, Sidsel M. Johansen og Alibi D der med 71,895 % blev den heldige vinder af klassen.

 

Alibi D imponerede med fantastiske trav og galopøgninger, der også blev honoreret med 8 og 9 taller. Alibi D e. Alcazar/Coriander er ejet af Jens Erik Marcussen og avlet af Ingrid Dahlmann, Alibi D er tidligere kåret hingst i Dansk Varmblod, og tidligere redet af Jim Rasmussen, mens Sidsel Johansen overtog tøjlerne i april 2013.

Billede

Sidsel M Johansen og Alibi D (JP-Photo)

 

Hollandske Patrick Van Der Meer og Sir Donnerhall I-sønnen Sir Fashion, leverede et flot og flydende program uden nævneværdi fejl, hvilket rakte til 71, 263 % og en andenplads.

Billede

Patrick Van Der Meer og Sir Fashion (JP-Photo)

 

Susanne Barnow og Onassis e. Obelisk/Nimmerdor kunne efter et fejlfrit program med flotte point for fri skridt og fri galop, indtage tredjepladsen med 71,026 %. Onassis er ligeledes en kåret hingst, idet Onassis er kåret i både Dansk Varmblod og det hollandske KWPN. Onassis er ejer af Hasse Hoffmann, der også ejer Susanne Barnows anden tophest, Romance.

Billede

Susanne Barnow og Onassis (JP-Photo)

 

Resultat


Tilføjet d. 19-10-2014 kl. 11:10 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider