Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Edward Gal på toppen

Billede

Edward Gal og Glock´s Undercover (JP-Photo)

 

Årets Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i Odense startede i dag med en Grand Prix klasse, hvor vi havde 18 ekvipager til start. Klassen blev ikke overraskende vundet af hollandske Edward Gal og Glock´s Undercover, en 13 år gammel vallak e. Ferro/Donnerhall, med et resultat på 84,1 %.

 

Glock´s Undercover fremstod i vanlig stil 100 % under kontrol og under Gals hjælpere, helhedsindtrykket efterlader dog stadig et ønske om mere rummelighed og afspændthed.

 

Andenpladsen gik med 80,54 % til Adelinde Cornelissen og Jerich Parzival N.O.P. e. Jazz/Ulft. Parzival var med sine 17 år, alderspræsident i dagens klasse. Adelinde og Parzival red et flot og fejlfrit program, hvor især Parzivals evne for piaff og passage blev belønnet med skyhøje karakter. I piaff kunne man dog stadig ønske sig, at Parzival med sine effektive bagben, kom mere ind under sig og løftede sig fortil, fremfor blot trav på stedet med høje benløft.

Billede

Adelinde Cornelissen og Jerich Parzival (JP-Photo)

 

Tredjepladsen gik til tyske Ulla Salzgeber med 15-årige Herzruf´s Erbe e. Herzruf/Caletto I. Ekvipgaen red et flot og sikkert program der blev belønnet med 75,72 %.

Isabell Werth og Don Johnson FRH er en af de trolige tilbagevende ekvipager her i Odense, og vi fik igen i år et flot og imponerende ridt at se, der blev belønnet med 75,2 % og resulterede i en fjerdeplads.

Billede

Ulla Salzgeber og Herzruf´s Erbe (JP-Photo)

 

På en femteplads kom hollandske Hans Peter Minderhoud med Glock´s Flirt e. Florestan/Gauguin de Lully med 73,920 %. Glock´s Flirt brillerede med fantastisk flotte traverser i både trav og galop. Glock´s Flirt har desværre nogle svagheder, hvor hesten fremstår noget slingrende i flere af øvelserne, hvor både etter og toer changementsserierne var på alt andet end lige spor, derudover blev også passage og især piaff udført med meget sving fra side til side. I travøgningerne var det ej heller muligt for Hans Peter at holde Flirt på bagparten, hvilket resulterede i sænket ryg og bagudhængende bagben.

 

Billede

Hans Peter Minderhoud og Glock´s Flirt (JP-Photo)

 

Bedste danske resultat blev Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az e. Ginus/Justboy med 72,52 %, hvilket rakte til en 6. plads. Agnete Thinggaard og Jojo Az er som altid en fornøjelse at følge på banen, hvor især piaff, passage samt overgangene herimellem udføres til perfektion og uden det mindste kraftanstrengelse fra hverken rytter eller hest. At dommerne honorer Hans Peter Minderhouds program højere end Agnete Kirk Tinggaards, kan forekomme en anelse uforstående.

I morgen kl 14.15 går det løs i Grand Prix Kür.

 

Dagens resultat

 


Tilføjet d. 18-10-2014 kl. 17:18 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider