Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

For første gang i Danmark – kursus i behandling af hestens SI-led

Lær at behandle hestens SI-led, som ofte er årsag til bevægelsesproblemer hos hesten. Kom på weekendkursus d. 24.-26. oktober 2014 i Stenlille på Midtsjælland hos massør, akupunktør og behandler Vibeke Lønskov.


Vibeke Lønskov har stået i mesterlære i manipulation (herunder af SI-led) hos den svenske kiropraktor og ekspert i SI-led Håkon Lundell, og er i dag en af de eneste i Danmark som behandler skader i SI-leddet.

Kurset er målrettet alle heste-massører, undervisere, healere, akupunktører, kiropraktorer og andre som arbejder eller interesserer sig for behandling af heste.

 

Hvorfor lære om hestens SI-led?

Ubalancer og skævheder er et ofte overset problem hos hesten, som ofte stammer fra skader i korsbåndets SI-led og er en stærk medvirkende faktor til bevægelsesproblemer hos hesten.

 

Skader i SI-leddet ses ofte, og kan nemt opstå ved at hesten glider ude på folden eller i staldgangen, træder forkert i en trailer på vej ud, rejser sig forkert op inde i boksen eller lander forkert efter et spring.

 

Kurset er det første danske kursus, som sætter fokus på behandling og vigtigheden af fokus på og omkring hestens SI-led.

Mere information
Få mere information, se video demonstration af en SI-behandling og hele kursus programmet på http://www.vibekeloenskov.dk

 

(direkte link:

vibekeloenskov.dk/kursus-i-at- behandle-si- problemerkorsledsproblemer/)

 

Video:

www.youtube.com/ watch?v=3BV1MeTMPas#t=22

 


Tilføjet d. 13-10-2014 kl. 21:21 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider