Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Avlshingstene dominerer i fjordhestechampionatet

 

I dag afholdte Fjordhesten Danmark dressurchampionater for den populære race på Vilhelmsborg. Avlshingste og tidligere avlshingste tog 3 ud af 4 mulige sejre

 

 

Championatsklasserne i fjordheste-regi afvikles ved at hestene først testes i aldersvarende øvelser under egen rytter og efterfølgende afprøves af testryttere, der giver karakterer for ridelighed og kapacitet. Testrytterne bestod i dag af berider Karina Kristiansen samt Gitte Burgaard.

 

I både 4-års og 5-års klassen stod der en avlshingst forrest - begge dygtigt fremvist af Helle Vemgaard Prinsholm, der også er regerende danmarksmester med en anden avlshingst; Laust Halsnæs.

 

Sejren i 4-års klassen gik således til den velgående kårede hingst Rubin Skovå, der er eneste kårede hingst i Danmark i den smukke hvide ulsblak-farve. Han opnåede bl.a. 8,5 for både galop og ridelighed samt et rent 9-tal hos testrytteren i kapacitet. Samlet blev det til 8,18 point.

 

Billede

Rubin Skovå og Helle Vemgaard Prinsholm

 

 

Årets hingst sejrer i 5-års championatet

 

Optimist Halsnæs, der sidste år blev udnævnt til Årets Hingst i Fjordhesten Danmark tog en overlegen sejr i 5-års championatet, hvor han bl.a. demonstrerede stor ridelighed, der også inkasserede et rent 9-tal hos testrytteren. Dertil fik han 8,5 for både trav, galop, uddannelse og kapacitet og opnåede dagens højeste samlede resultat på 8,38 point.

 

Billede

Optimist Halsnæs og Helle Vemgaard Prinsholm efter dagens sejr

 

 

I klassen for 6-årige og ældre heste sejrede hoppen Mosegårdens Frøken F redet af Anja Anita Hansen. Hun opnåede bl.a. 8 for både skridt, trav og ridelighed, samlet 7,72 point. Denne ekvipage blev også Fynsmestre i 2012.

 

Mosegårdens Elegant, der er tidligere avlshingst (nu vallak) vandt klassen for 7-årige og ældre heste, hvor han redet af Stine Meyer bl.a. opnåede 8,5 for skridt og galop og samlet 7,78

 

 

I morgen fortsættes der på vilhelmsborg, hvor det går løs med årets hingstekåring

 

Link til Fjordhesten Danmark her


Tilføjet d. 23-08-2014 kl. 23:17 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider