Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Baltic Cup, indbegrebet af fart og spænding

Baltic Cup er ovre for denne gang, og sikke et stævne det har været. Først blev flere klasser omrokeret torsdag grundet stormen, siden blev der redet alt hvad remmer og tøj kunne holde.

Baltic Cup afholtes, traditionen tro, som en del af julearrangementerne på Vilhelmsborg ved Aarhus. Flere hundrede ryttere fra Danmark, Norge og Sverige havde trodset Bodils raseren og var mødt velforberedte op til kamp i denne weekend.

 

Som altid er juniorrytterne gode for fart, spænding og næsten umulige vendinger på en springbane, og weekendens stævne var absolut ingen undtagelse. Det var som altid fantastisk at se rytterne kæmpe mod uret og hinanden.

 

Der var, naturligvis fristes man til at sige, flest danske ryttere til start, så det var også danske juniorryttere der hjemtog flest af de røde rosetter.

 

Torsdag, fredag og lørdag blev kvalifikationsrunderne til Grand Prix'et afholdt, samt Teamklasserne, og søndag var det så tid til Sponsor Cup og Grand Prix finalerne for hhv. Kategori 1, 2 og 3.

 

Grand Prix for kategori 3 blev vundet af danske Atrid Hesseldahl Føns på ponyen Ellegårdens Christian med 0 fejl i tiden 33,52 sekunder.

 

Grand Prix for kategori 2 blev vundet af danske Laura Baaring Kjærgaard på ponyen Afelio Van De Kerkenbulck med 0 fejl i tiden 34.87 sekunder.

 

Grand Prix for kategori 1 blev vundet af danske Helene Skare Viller på ponyen Cragghouse Griff med 0 fejl i tiden 37.24 sekunder.

 

Alle resultater fra Baltic Cup kan læses her: live.rideforbund.dk/ staevne.php?staevne=STV00003847

 

Under hele stævnet var der desuden opstillet udstyrsforretninger langs den ene langside, så der var rigelig mulighed for at få købt ind til både rytter og pony. Derudover var der god mulighed for at få noget at spise og drikke, og da hallen også var varmet op, var der langt hyggeligere inde i hallen end noget andet sted.

 

Næste weekend er der igen mulighed for at se flot ridning med fart over feltet på Vilhelmsborg. Der slår de nemlig dørene op for Danish Christmas Show, som byder på seriøs konkurrence, sjove events og god musik.


Tilføjet d. 09-12-2013 kl. 10:20 af i kategorien Konkurrencer.

Billede
Billede




Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
01-09-20 Springhold klar til Baltic Cup
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
14-01-20 Holdene er sat til Baltic Cup
02-09-19 7 på stribe til Danmark
01-09-19 Guld til de danske childrenryttere i Baltic Cup
28-06-19 Guld til suveræne danske U25-ryttere
21-01-19 Flotte danske præstationer i første Baltic Cup kvalifikation
16-12-18 16. december
12-12-18 12. december


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider