Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rikka

Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 12 år 
 141 cm
 Dun
ISLÆNDER SØGER RYTTER
Vi har planer om at flytte Rikka til Holbæk i østlige ende af byen og har i den forbindelse brug for at finde en part til at ride hende op til tre gange om ugen.

Rikka kommer til at stå i fantastiske tur-venlige omgivelser tæt på skov og fjord. Der går en sti direkte ned til vandet og skoven, der er få hundrede meter væk. Der er ridebane, hvor hun kommer til at stå sammen med en håndfuld andre heste.

Vi søger en erfaren rytter, evt med islænder-erfaring. Rikka er fem-gænger (dog ikke så trænet i pas og tølt de senere år, men kan du, så kan hun) Hun er meget rolig og godmodig og desuden trafiksikker, men vi søger en erfaren rytter, så Rikka ved, hvem det er, der betemmer

Vi kan tale om, hvilke dage, der passer, vi kan også prøve at tage det ad hoc fra uge til uge ? det kan vi altid tale om.


 
 
 
 

[Part] Islænder søger rytter

Prisen er 6-800 kr/måned alt efter hvor meget, du vil ride. Du har ingen forpligtelser i forhold til pasning, men hvis ejeren af stedet skal på ferie, står vi først i køen til at blive spurgt om hjælp. Så hvis du kan sige ja til det en gang imellem er det dejligt, men intet krav.
 
 
ID: HST 162029
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 12 januar 2017 kl. 20:38, og har været vist 470 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider