Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Linnel's Angel

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hoppe
 16 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Angel er en dejlig dame på 9 år med massere af personlighed. Hun er en fuldblods Palomino, med en dejlig stamtavle. Hendes farve er gentestet Dark Buckskin, og da hendes far er Cremello, er hun med sikkerhed bærer af cremegenet og kan derfor avle palominofarvet afkom. Hun er kåret i ECHA i 2011. Angel er enormt kærlig, dog også meget tryghedssøgende. Hun har et utrolig dejligt sind, som næsten er umuligt ikke at forelske sig i. Angel er en sensitiv og opmærksom hoppe, som knytter sig rigtig meget til sin rytter. For hende er det vigtigt, at man viser hende vejen frem. Hun er meget velgående hest, har lange lemmer og en velrejst hals. En rigtig smuk engel.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk dressurhoppe søger rytter!

Jeg mangler en rytter 2-3 gange i ugen, som er frisk på et samarbejde med mig og min smukke hest. Rytteren ser jeg meget gerne være 18+, men du er mere end velkommen til at smide mig en besked alligevel! :-) pris: 700 kroner mdr.
Da Angel er en sensitiv og opmærksom hest, er det vigtigt at hun bliver håndteret på den 'rigtige' måde. I al omgang med Angel, er det vigtigt at man er sikker på sig selv, og ikke tøver eller er nervøs anlagt, da hun ellers bliver enormt påvirket af det. Jeg søger en rutineret, ansvarsfuld og seriøs rytter, der rider for sæde og ben og med blød hånd, og som selvfølgelig har sin grundridning i orden Hun har brug for en rytter der kan være bestemt, og vise, at det er dig der bestemmer, men som selvfølgelig også roser hende. Da Angel er mit kæreste eje, forventer jeg selvfølgelig, at hun bliver behandlet som var hun din egen :-). Jeg søger også en rytter, der er klar på at modtage undervisning en gang hver anden uge, så du lære at ride Angel på samme måde som jeg, da jeg er sikker på, at det er det bedste og mest optimale for hende. Jeg har en utrolig dygtig underviser, som selvfølgelig er registreret i DRF, og hun kender Angel ud og ind. Det er en kæmpe fordel, da det så gør det en del nemmere for dig som rytter. Dressurmæssigt er Angel meget talentfuld, og er altid en fornøjelse at ride.

Angel står opstaldet på en rigtig hyggelig gård i Ishøj. Der hjælpes vi gerne ad, og har en fodervagt en gang om ugen. På stedet er der ridehus med spejl og en lækker ridebane.

Hvis du er interreseret i smukke Angel, så smid mig en sms med noget info om dig selv, jeg vil meget gerne høre fra dig :-)
 
 
ID: HST 162026
F: Mascarpone's Erbe Gf
Tysk Varmblod
M: Tirana Tess xx
Palomino Fuldblod
MF: Cajun Cadet xx
Engelsk fuldblod
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Sofiehaab Hestepension
Senest rettet 14 januar 2017 kl. 12:58, og har været vist 1490 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider