Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pris Osmunda

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 172 cm
 Mørkebrun
Salgs annonce (Pris Osmunda)

Fantastisk hoppe efter Tailormade Count on me sælges.

Pris Osmunda i dagligtale kaldt Priso, sælges udelukkende pga, at jeg har fået en diskusprolaps og har desværre fået af vide, at jeg ikke må ride mere.

Priso er en en dejlig hest der er nem i al daglig omgang. Hun er en loyal hest der vil gøre alt for sin rytter. Priso springer alt du sætter foran hende, hun stopper aldrig. Hun har sprunget 100 cm baner uden problemer og har sprunget 145 cm i løs spring.
Jeg havde hende med på efterskole sidste år, hvor jeg blandt andet fik undervisning af Jens Trabjerg der roste hendes teknik og hendes gå på mod. Hun er desværre ikke aldersvarende uddannet da hun uden vi vidste det, var i fol da vi købte hendes som 3,5 års.

Priso har været startet i nogle enkelte Lc klasser og trænes i Lb og få La øvelser hjemme. Hun udvikler sig stadig meget, da hun heller ikke er aldersvarende uddannet indenfor dressur af samme årsag.

Hun er altid helt cool at have med på stævnepladserne, her opfører hun sig helt eksemplarisk. Priso har dog ikke været startet meget da det ikke har haft rytters interesse.

Hun er 100% trafiksikker og går lige i trailer.

Hun sælges udelukkende til en erfaren rytter der ved hvordan man rider for ben og sæde. Hun kræver en rytter som har en rolig hånd og som er forstående over for hestens signaler.

Priso er en hest der skal ses og opleves. Hun er en hest med meget mere kapacitet. Hendes stærke side er helt klart spring, da det er det hun selv brænder for. Hun er også af en fin spring afstamning med blandt andet Tailormade Count on me som far og Cornet Obolensky som farfar.

Hun har rødt pas.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW1001944
F:
DVH 1004
(DV DK)
M: Primula
DH 4763
(DV DK)
MF:
DH 430
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 november 2016 kl. 15:27, og har været vist 5838 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider