Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Casia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 11 år 
 173 cm
 Lys skimmel
Casia blev min d. 20/11-2015, og hun var blevet købt som min kommende springstjerne som kunne det hele. Men da hun får en sceneskade ude på folden i starten af sommeren 2016, blev Casia's karriere afsluttet. Hendes scene kan ikke holde til at være super springstjerne mere, og kan kun bruges som hygge.
Jeg har været igennem mange overvejelser, hvad der skulle ske med Casia da hun nu ikke kan det som jeg købte hende for. Men jeg kom frem til at sætte hende ifol med Cornettino Ask, imens at vi genoptræner scenen. Det kommende føl bliver så min nye springstjerne i fremtiden, når jeg alligevel er færdig med alt skole. Casia bliver desværre derfor sat til salg i slutningen af 2017 som avls/hygge hest når føllet kan tages fra Casia.

Casia er en dejlig hoppe på 11 år, hun er efter Casini II med Diamound som morfar. Hun er blevet DS kåret i DV, og er også kåret i Holstener.
Casia er en hoppe med kæmpe personlighed og er en hoppe med stort H. Hun er nem og rolig at have med at gøre, men kan godt være lidt mere levende når det blæser ;-) Hun er en opmærksom og nysgerrig hest. Som er alligevel en bestemt hoppe, og har for længst overtaget pladsen som førehoppe ude på folden. Hun er en skimmel robust, med en hvid snip. Hun kan være lidt af en pyllerrøv på tur, feks. er hajtænder og hvide streger på vejen lidt farlige, men kunne ikke finde på at gøre noget. Hun er lærenem, og godt selvgående. Hun kan alle LA øvelser i dressur, og skal bare have dem genopfriskes igen. Hun har en super springteknik, og springer med stor lyst.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333DW0503702
F:
DE321210202094
(HO DEU)
M: Artemis
RDS 9114
(DV DK)
MF:
DVE 330
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 19 oktober 2016 kl. 21:46, og har været vist 13 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider