Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Baron de Paris

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 3 år 
 176 cm
 Mørkebrun
Min meget søde Baron de Paris søger en ven og ny passer. Lidt om min hest. Han hedder som sagt Baron han er en vallak på 3år 4måneder han måler pt 1,76 i stang men ( vokser stadig ) Han blev tilredet i i sommers uden de mindste problemer, han er den kærligste hest og har virkelig forbavset alle med sit gode mod og rolige temperament, trods hans unge alder klarer han kørerende biler knallerter lasbiler og tur med under tunnel meget cool hest. Han bliver redet max 3 gange om ugen hvor ikke alle gange er fysisk hårdt gerne skridt tur i skoven eller hygge på banen. Han er ud af en spring afstamning, men har tallent for dressur.
Vi søger en sød passer, til 2 gange om ugen, du skal være ansvarsbevidst kærlig og vil hesten det bedste, dressur evner ville være godt til senere hen da hans evner gerne må udnyttes.
Et drømme ønske er at han skal stille op i 4 års championat i både spring og dressur, dette sker kun hvis han ikke er i gang med at vokse og kan klarer opgaven. Jeg elsker min hest og har haft ham fra fødsel, jeg vil os passe på ham.
Han står opstaldet på ARK Albertslund Ridecenter. Han står i stor åben boks, daglig på fold. Der er på stedet 2 store ridehuse dressur og springbaner og skov rundt om det hele så lækkert at ride i. der er bland andet vaskeri til hesteting solarium til heste og skridtbånd Prisen er 800kr for 2 gange ugentligt.
Kun seriøse henvendelser
 
 
 
 

[Part] Seriøs rolig rytter søges til unghest

800kr 2 gange om ugen.
Kun seriøse, ansvarsbevidste da han er meget ung :)
 
 
ID: HST 161713
F: Clifton ask   Link
DE431310535409
M: lucy ask   Link
208333DW0405692
MF: casir ask   Link
9030252
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 11 oktober 2016 kl. 21:05, og har været vist 741 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider