Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Luna

Billede
Video
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 8 år 
 170 cm
 Sort
Luna er en fantastisk, fremadgående springhest med hjertet på det rette sted og viljen til at komme langt indenfor springsporten. Hun går lige i trailer. Hun stoler meget på sin rytter, og er nem i alle hensigter. Hun går lige i trailer og lastbil, kan rides på tur med andre og alene(med og uden sadel), nem at hente på fold, står pænt på staldgangen, opfører sig pænt på stævnepladsen og opvarmningsbanen. Hun er generelt en rigtig nem hest, og hun fortjener kun det bedste af det bedste. Hun elsker opmærksomhed, og hun er meget nysgerrig.

Jeg har haft Luna siden august 2012 før hun blev tilredet, og har redet hende op til at have startet til og med MA - har stort set altid mindst en roset med hjem fra stævne. Hun er hurtig og forsigtig på banen, og så springer hun alt - både vand, kombinationer, fyld, banket og aknergrav. Luna har mange gode placeringer gennem årene, bl.a. kan der nævnes flere topplaceringer op til MB**.

Forbeholder mig retten til at vælge mellem købere. Hun sælges ikke med henblik på videresalg og da hun er meget ædel, vil en rytter over 170 højst sandsynligt være for stor. Rytter på billeder og video er 163 cm. Mus i bagben, deraf prisen.
 
 

[Salg] Unik springhest til billige penge

Kun privat salg, udstyr medfølger i prisen, herunder en 1-år gammel Butterfly sadel, som der stadig er 2 års garanti på. Hun har bordeaux hestepas.

Pris: 115.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW0802882
F:   Link
DVH 665
(DV DK)
M: Vinnie
9506391
(DV DK)
MF:
TAF 9204
(TR DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 14 oktober 2016 kl. 19:16, og har været vist 1002 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider