Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Yellow

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Pony, blanding
 Vallak
 1997
 148 cm
 Gul
Yellow du er helt speciel og helt din egen, det er nok også derfor at jeg holder så meget af dig. Yellow du var det første føl jeg overhovedet fik.

Du har givet mig nogle utrolige oplevelser som jeg aldrig vil glemme, vi to må bare ikke skilles af. Du er en fantastisk hest og du nyder at komme med på landevejes turer.

Du er en rigtig charmetrold. Du er min ynglings hest og det vil du altid være. Jeg kan ikke beskrive dig med ord Yellow så dejlig er du.

Jeg forsøgte selv at tilride dig, desværre betød en knæskade at jeg at jeg måtte opgivet tilridning af dig. Yellow blev sendt på rideskole for at blive tilredet. Desværre blev Yellow mere og mere ødelagt af være på rideskole og jeg blev bange for at ride han. Hvad desværre betyd at jeg blev bange for Yellow og af personlige grunde måtte jeg sælge ham :-( :-(

Jeg havde Yellow i 3 år ind til jeg valgte at sætte ham til salg. Yellow blev solgt til en meget sød og kærlig pige der bor ved Grevinge i år 2001. Hun havde ham i nogle år ind til hun en dag kontakte mig og fortalte at hun vil sælge Yellow. Hvor jeg også fik tilbuddet om at købe Yellow tilbage igen, men jeg takkede pænt nej til at købe ham tilbage, da jeg vise at jeg aldrig vil komme til at ride på ham. Og jeg havde fået købt mig en ny fjordhest ved navn Lina. Jeg er stadigvæk meget taknemlig for at jeg har kontakt med hende jeg solgte Yellow til :-)

Yellow blev solgt til en anden pige på Sjælland, som jeg også fik kontakt med. Hun havde Yellow i et stykke tid, hvor hun solgte Yellow til en anden pige på Sjælland, som jeg også fik lidt kontakt med. Desværre havde hun solgt Yellow videre til en dame nede ved Horslunde. En kæmpe stor ønske er blevet til virkelighed:-) Jeg har fået kontakt med hende nede i Horslunde der ejer Yellow nu:-) Det betyder bare så meget for mig:-)

I august 2010 var jeg over og besøge Yellow. Det var så dejligt at se ham igen:-) Hold da op hvor han ligner sin halvbror Dixi og sin mor :-) :-) :-)

Yellow sov stille ind onsdag d. 14 marts 2012. Tusind gange tak til dem nede i Horslunde at i kontakte mig og fortalte mig at Yellow skulle aflives. Det betyder så meget for mig og tak fordi i kontakte mig, så jeg vise hvor Yellow var henne og hvem der ejet ham indtil hans død.

I dag d. 14. marts 2013 er det års dagen for Yellows død. Det er ikke til at forstå at det er 1 år siden du lukkede dine øjne i og sov stille ind. Jeg er så taknemmelig for at jeg fik, at vide at du var borte. Hvorfor var det dig der skulle gå borte. Jeg ved du løber rundt på de eviggræsmarker og leger sammen med din mor. Da jeg mødte dig under en aftens ridetur på din halvlillebror Dixi sagde du til mig, at vi snar mødes igen og du venter på mig, men du sagde til mig, at jeg skulle give mig tid til at opleve de ting jeg skulle nå at opleve her på jorden, for du vil blive ved med at vente på mig. Hvil i fred søde Yellow. Jeg ved at det er dig der sendte den smukke aftensol ned på jorden her til aften. Pas godt på dig selv til vi ses igen :-)

Yellow har jeg selv opdrætte.

Yellow har selv ejet ham fra han blev født i 1997 til jeg solgte ham i 2001 :-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 161684
F: Haldor
FJH 680
M: Flejka   Link
Fjordhest / Araber
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 oktober 2016 kl. 11:03, og har været vist 2 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider