Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dixi

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 148 cm
 Gul
Findes den eneste ene?? Ja det tror jeg virkelig på, især efter jeg du blev født Dixi. Den følelse jeg for når jeg er sammen med dig er helt unik, det er en følelse der kan give mig gåsehud og en følelse af en uendelig lykke frem i mit hjerte. Du kan få mit hjerte til at banke ekstra hurtig, du kan få smilet til at blomster på mine læber. Jeg kan ikke beskrive dig, for du betyder ALT for mig. Samarbejdet og sammen spillet. eg har aldrig arbejdet med en hest der var så spænderne og udfordrere.

Hvordan skal jeg kunne beskrive dig med ord, du er jo helt perfekt med dine egne særheder.

Søde Dixi du hoppede ind i mit liv med kærlighed, du har i hvert fald sat dit hov-aftryk i mit hjerte og sjæl? Du er en rigtig charmetrold, der ved hvordan man for folk til og klappe dig ;-)

Man kan ikke andet en smile når man ser dig, du har i hvert fald stjålet mit hjerte. Du har ramt mig lige i hjertet fra første gang jeg så dig.

Din lille charmetrold du er altid på jagt efter et kys og et kram :-) Du er utrolig kontakt søgende. Du vrinsker altid når du ser mig, om det er flere timer jeg har været væk, eller bare 2 min, for jeg altid et glad vrinsk fra dig. Du kommer altid galopperne imod mig når du ser mig og vrinsker helt vildt, du varmer mit hjerte hver gang. Du er helt speciel og det, er det der gør dig så vidunderlig.

Du er utrolig klog Dixi. Prøver alt af om det er låsen på stald døren ind til din boks eller en spand med fodre som der er låg på, skal du nok finde ud af hvordan man åbner sådan noget.

Du er utrolig arbejdes villige og godmodig, men du har dine egen mening om tingene, når vi er på landeveje og derfor kræver at man er villig til at "sætte dagsordenen" :-) men synes også der er noget specielt mellem os to, som om vi bare høre sammen :-) Selv på den værste gråvejrs dag kan du få mig til at smile, glemme alt negativt. Bare være sammen med dig, en gåtur i skoven eller en hyggelig ridetur, der er bare fantastisk!

Dixi, du kan ikke afsattes med nogen anden hest i hele verden, du så helt unik og jeg holder så ubeskriveligt meget af dig! Dixi håber vi for en vidunderlig tid sammen! Du er altid så sød og rar, man kan ikke andet end at være glad når man er sammen med dig.

Har et meget nært forhold til dig Dixi, du betyder virkelig alt for mig :-) Selv på en træls dag når man bare har lyst til at opgivet livet kan du få et smil frem i mig. Jeg håber virkelig at du kan tilgive mig for at jeg solgte dig. Det vigtigste for mig er, at du er tilbage igen hvor du er født og opvokse. Du skal aldrig mere sælges vi to skal leve sammen rasten af vores liv. Håber vi for en uforglemmelig tid sammen :-)

I love you Dixi all the way tomy heart

Dixi har jeg selv opdrætte
Dixi blev solgt i juli 2009.

Jeg købte Dixi tilbage igen d. 27. maj 2012. En dag, som der ligger dybt i mit hjerte. Da det er et stor ønske og drøm der blev til virkelighed :-)

Jeg har besluttet mig for at Dixi aldrig mere skal sælges. Han har været en kastebold nok i hans 10 år liv. Efter han har været solgt 3 gange. Først solgte jeg ham i 2008 til en pige ved Hals en eller anden grund vil hun ikke havde Dixi. Så fik jeg ham tilbage og jeg efter et år i juli 2009 valgte at sælge ham til de to familier i Nordjylland, som der kun havde ham I et halvt år, hvor han så blev solgt videre til hende på Mors. Og 3 år senere skriver hende damen på mors så en besked til mig at jeg må købe ham tilbage hvis jeg vil og det betyder naturligvis at jeg købte ham tilbage og nu er han her hvor han hører til :-)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200203138
F: Greiing
FJH 650
M: Flejka   Link
Fjordhest / Araber
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 07 oktober 2016 kl. 20:40, og har været vist 3 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider