Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Speedy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 142 cm
 Rød
Speedy er en dejlig, charmerende og glad 1. kat. pony på 19 år, der vil egne sig fantastisk som lære/begynderpony indenfor dressuren. Han har et rolig sind og dejligt temperament. Speedy knytter sig meget til sin familie, og hilser altid med et vrinsk. Han er en rigtig kammerat, der altid vil gøre det bedste for sin rytter, både til træning og stævne.

Han har været anvendt som dressur pony de sidste 3-4 år og har gået til og med LA4 på c-plan, og har indenfor de sidste 2 år opnået flotte C-stævneprocenter og placeringer bl.a. LA1 til 71,4%, LA2 til 68,1% og LA3 til 67.5% . Han er en drøm at ride dressur på, både for den let og meget øvede rytter. Han mestrer alle pony dressurøvelser, og har 3 fine gangarter. Derudover nyder han at springe, og gør det med fin teknik og hurtighed, men er ikke en decideret springpony og trives bedst med at springe hveranden uge.

Han elsker at være på tur, hvor han er frisk og fremadgående, men altid styrbar, både når man rider alene ud eller sammen med andre heste. Han er omgængelig og selskabelig både på staldgangen, på folden og under ridning. Endvidere har han været med min datter på efterskole det forgangne år, hvor han hurtigt faldt til og har været en tryg og stabil base for hende.

Når der er smed, tandraspning, klippes eller lignende er Speedy altid tålmodigheden selv. Han går med forsko. Han er passet med alle vaccinationer og tandrasp mv.

Trods en stærk og charmerende personlighed, er Speedy en meget pålidelig og rolig pony, som er velredet altid giver en god tur og aldrig laver ballade på banen. Han er en pony jeg som mor altid har været tryg ved at overlade min datter til og samtidig er han den pony, som ubetinget har lært hende mest på dressurfronten. Han er sund og stærk og har ikke haft brug for dyrlæge de sidste mange år udover de faste vaccinationer.

Vi forbeholder os retten til at prioritere den rette køber, som kan give ham et godt og kærligt hjem som han i dén grad fortjener! Sælges fordi min datter er startet gymnasiet og ikke har ordentlig tid til ham.
 
 

[Salg] Dressur lærepony med personlighed

I prisen medfølger lækker tilpasset dressursadel, en helt ny Micklemtrense, en alm. Trense, diverse vinter- og regndækkender, skridttæpper, transpostgamascher, alm. Gamasher, RBH bandager samt et væld af sadelunderlag.

Se video med tidligere ejer fra 2015: https://www.youtube.com/watch?v=heEje_Qi4Fk

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333199709922
Dressur: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Hanne Meyer-Johansen
Senest rettet 11 november 2016 kl. 23:34, og har været vist 2172 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider