Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ronaldo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 9 år 
 183 cm
 Brun
Efter lange overvejelser sættes Ronaldo nu til salg. Ronaldo er en dejlig hest med et hjerte af guld. Han gør alt det bedste han kan for sin rytter. Ronaldo trives absolut bedst i terrænet og elsker jagterne. Dressuren keder ham hurtigt og det er svært at få det optimale ud af ham hvis han bliver redet for meget i dressuren.
Ronaldo gik hele sidste jagtsæson for Fyns Jagtrideklub og Jydsk Jagtrideklub. Han tager tingene forholdsvist roligt og springer med meget mod og god teknik. Vi har deltaget i forskellige militarytræninger, hvilket han også har nydt og viser her gå-på-mod og får hurtigt fortrolighed med de forskellige spring.
Ronaldo kræver en rutineret rytter med en rolig hånd. Pisk er no-go og bliver han først usikker på sin rytter går han lidt i baglås for at passe på sig selv. Han du som rytter først hans fortrolighed og han føler han kan stole på dig, går han gennem ild og vand for dig!
Ronaldo er en glad hest i hverdagen, elsker opmærksomhed og kommer dig vrinskende i møde på marken. Trives bedst med store græsmarker og meget udetid.
Ronaldo har kosmetisk handelsfejl i form af cyklon sarkoider. Den ene sidder ved hans øje. Det meste af tiden kan det kun ses da han ikke har pels over øjet. Fra tid til anden kommer der en mindre "dut", som af sig selv falder af og det heler hurtigt op igen.
Ronaldo er ikke redet regelmæssigt de sidste 4 mdr. så der skal påregnes en mindre genoptræning inden han er klar til jagterne igen! -For hestens skyld!
Ronaldo er passet med alt! Går med 4 sko.

Med i prisen følger to specialsyede sadler til ham. De er syet i England og købt specifikt til ham. Der er en dressursadel og en springsadel.
 
 

[Salg] Stor Dejlig Jagthest Med Mod På Livet.

Passet med alt.
To specialsyede sadler medfølger.
Grønt hestepas.

Hurtig handel ønskes. Ved rette køber kan prisen forhandles.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200711349
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 oktober 2016 kl. 18:50, og har været vist 1440 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider