Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Babyface

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 169 cm
 Mørkebrun
Babyface er en rigtig hoppe med en stor personlighed og en del charmerende særheder. Hun startes pt. på LA-niveau i dressuren og lærer stadig nye øvelser, dog er hun ikke en nybegynderhest, da hun er svær at ride. Hun er meget reel og lærenem, men man skal lige finde de rigtige "knapper" først. I skoven er hun rolig og lader sig sjældent skræmme af noget, så man kan sagtens ride hende ud alene. På tur med andre er hun mere frisk, men altid styrbar.

Hesten er opstaldet på Holmegården (se hgr.dk), hvor er opstaldet ca. 85 heste. Vi har et dejligt staldmiljø med godt kammeratskab samt en god og aktiv rideklub med mange aktiviteter. Der er alle tænkelige faciliteter: 2 ridehuse (20x40 og 20x60), stor og lille udendørs dressurbane, stor udendørs springbane, vaskeboks, rytterstue, opvarmet sadelrum samt direkte adgang til skoven. Der er mulighed for turridning i flere forskellige skove, ligesom man kan ride i et roligt industrikvarter og i en grusgrav.
 
 
 
 

[Part] Ansvarlig part søges til dressur og tur

Vi søger en voksen og ansvarlig part til Babyface en fuldblodshoppe på 16 år og 169 cm i stang. Hun rides udelukkende af sine parter, som har det daglige ansvar for pasning af hesten og udstyret inkl. ordning af boks mv. Dette betyder til gengæld, at hesten er helt din egen, de faste dage du rider (2-3 dage alt efter hvad du har lyst til). Man skal muge samt hente hø & halm de dage man rider.
Den ideelle part interesserer sig for at videreudvikle sig selv og hesten inden for dressuren og er også glad for en tur i skoven. Da ejer ikke tillader at vi kører med hesten, kan der kun i begrænset omfang startes lokale stævner. Spring på hyggeplan kan komme på tale indimellem, men vi søger IKKE en springpart!
Babyface har to parter: Britt (dressur) og Natanya (spring). Vi rider begge dressur hos samme underviser, som vi forventer du også vil ride hos jævnligt (½ times enetime for 100 kr), hvis du rider dressur. Ønsker du kun at ride i skoven er der ingen krav til undervisning.
Prisen er fast 530 kr/md pr. ugedag, dvs 2 ugedage koster 1060kr/md, 3 ugedage koster 1590kr/md. Kontakt Natanya her, pr. mail eller pr sms, hvis dette har fanget din interesse.
 
 
ID: HST 161651
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 29 september 2016 kl. 21:19, og har været vist 723 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider