Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

santana

Billede
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Hoppe
 8 år 
 152 cm
 Brun
Jeg ønsker en halvpart på min dejlige hest Epona.
Hun er otte år
152 høj
Hun står i grevinge 4571.
Hendes navn er rigtig Santana, men jeg har ikke fået ændret navnet på passet. Hun er en rolig haflinger, som er nået langt i sin tilridning, som hun startede for halvandet år siden. Hun har været ude på små eventyr, som i skoven, på stranden eller i byen. Hun tager tingene pænt og løber ingen steder. Jeg får hende tit igennem tingene bare ved at stige ned og hoppe op igen. Hun kan komme igennem alt, bare med en leder foran sig.
På banen er hun utrolig sød, hun laver ikke numre. Jeg har ikke oplevet bukspring eller stejl, da hun har respekt for sin ejer.
Hun er frisk på ting, da hun er nysgerrig. Jeg øver nogle gange horsemanship. f.eks. lægge tæppe over hovedet, lege med paraply osv.

For dig som gerne vil have en halvpart, skal du have en forståelse for nogle ting, ikke nogen krav, men forstå:
Hun er en TUNG race, ikke så hun slæber bagparten med sig, men hun flyver heller ikke over jorden. Så under ridning skal man være på, hvis man gerne vil ride seriøst. Men hvis du ønsker mere en hygge tur og bare lave lidt sjov, så er hun også god til det. da jeg selv sørger for hård ridning med undervisning. Så du skal ikke være bekymret for at have ikke redet hårdt nok, bare hun bliver rørt eller lignende. Du får lov at prøve mange ting af på hende, hvis du har lyst.

Lige nu pt står hun på en rideskole, som er kun 5 min væk fra hvor jeg bor. Der er ridehal, ridebane og bakker at ride op på for sjov. Det der er ved det er, at hun flytter hjem på min gård i juli måned 2016. Så hun vil istedet stå her, som ikke er noget problem. Istedet sadler man hende op her på gården og rider derefter over på rideskolen. Men kan også ride lidt rundt på foldene her på gården, hvis det er. Der vil selvfølgelig komme en nummer to hest, som der også vil være mulighed for halvpart eller fuldpart på.

jeg låner trailer af min nabo, så der vil være mulighed for ture, hvor vi begge to kan tag afsted på strand eller i skov.

Betaling for halvparten ligger på de 800 kr om måneden, hvor du får lov at ride 3 gange om ugen. Du får lov at gøre som du vil med hende, så længe du passer på hende, som var hun din egen, da hun er min øjesten og første hest. :) om du vil ha faste dage eller forskelligt er op til dig. Dog er mandag normalt den dag hun får undervisning, hvor jeg rider hende.

hvis det har vækket nogen interesse, så kan du skrive og stille flere spørgsmål hvis det er. :-) eller kontakte mig på nummeret. Håber jeg finder den kommende halvpart-rytter for min hest derude. :) ser frem til at møde dig.
 
 
 
 

[Part] rytter søges til halvpart på min hest.

Det står overordnet i beskrivelsen, men her mere den simple version:
Forstå og respekter min hest
rid hende, som om hun var din egen
gerne have kendskab til hest og især en som har stadig krudt i rumpen.
:-)
 
 
ID: HST 161195
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 07 juni 2016 kl. 22:42, og har været vist 274 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider