Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Floffy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 9 år 
 110 cm
 Plettet
Pony vallak Floffy er hans navn Han er 110stg 7 år ( 8 år her i april) sættes nu til salg, da vores datter skal have en større pony.
Han sælges med sadel, trense, underlagn i forskellige farver, grimer, regndækken, vinterdækken, stalddækken og gamasher til alle 4 ben.
Han er brugt til ridning i skov, strand, ridehus. Han har været med på ridelejr, ponygames , juleoptog gennem byen mm og har været til et par dressur stævner LD 1. Samt med på camping. Han er også tilkørt med vogn . Og slæde kan spændes efter ham om vinteren. Han tager alt cool nye steder og kan rides ude alene. Og også sammen med andre.
Han er passet med alt. Vacc ormekur og tandrasp. Hans Hove er super gode, han vedligeholder dem selv.( smeden har ikke beskåret dem i ca 2 år).Da han siger han selv slider dem som han skal.
Han kan godt lige at springe små spring( dog ikke så erfaren, men med øvelse vil han blive bedre)
Han kan godt være en drille pind når man marker med pisken under ridning. Laver et lille bukkespring . Stikker aldrig af med en.
Kan godt finde på at dreje til den ene side( man skal vise ham hvem der bestemmer og hvilke vej man skal) han forstår bedst på kommando. Enten vil han være en super pony til de små som ikke kræver for meget anden end hyggelige rideture eller til en som kan sin "grundridning" og ikke bange for at sætte på plads.
Han elsker at blive nusset om
Og nyder en træktur i det blå.
Til tider kan han godt drille ved læsning i trailer. Stopper bare op. De seneste par gange er han gået fint op.( min datter på 8 år kan selv læsse ham) Og han elsker at komme nye steder hen. Han kan med alle heste store som små.
Kan lidt tricks: smile og samle pisk op fra jorden
og han kan lærer meget mere hvis man vil. Han er trafiksikker, og er ligeglad med larm osv.han løber ikke under hegnet på folden. Kan klippes uden problemer, står helt stille.
Han er i bund og grund en dejlig pony. Og min datter på 8 år kan selv håndtere ham.
Han sælges med alt i udstyr til 13000kr. ( ingen afbetaling eller udlån) vi tillader os retten til at vælge mellem køber, da vi ønsker ham et kærligt hjem med alt det han har behov for.
Man er velkommen til at komme og prøve ham.
kontakt mig på sms. mail besvares ikke
 
 

[Salg] Børnepony

privat salg

Pris: 13.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 160946
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 13 april 2016 kl. 08:43, og har været vist 92 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider