Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Duelunds+Miss+Cornelli

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 10 år 
 168 cm
 Brun
Leder du efter din nye bedste ven? Så er hun lige her.
Grundet uddannelse har jeg desværre ikke tiden til 2 heste længere, og bliver nødsaget til at sælge min bedste makker.

Duelunds Miss Cornelli til daglig tale Delle, er en opmærksom hoppe efter Corratus. Dette mærkes på hendes til tider stædige sind.

Cornelli er en glad hoppe, der er en enmands hest. Hun knytter sig til hendes rytter og når først båndet er skabt har du en ven for livet.

Cornelli er let for hånden og er trænet ved stemme samt sæde. Hun kan være lidt schenklen døv, og derfor skal hun rides af en der kan holde schenklerne stille, der derimod rider med sædet og stemmen.

Hun er passet med smed, dyrlæge og massør.

Cornelli har rødt pas og er af ren spring afstamning. Hun er dog pt blevet ked af at springe bane, og sælges derfor ikke udelukkende som springhest. Hvis man har tiden til det, kan hun stille sættes igang igen i hendes tempo - jeg er selv begyndt at springe hende igen, dog ikke bane endnu. Hun skal dog lyttes til og ikke presses for meget. Hun elsker dog at tage enkelte spring. I bane har hun sprunget 115-120 herhjemme.

Dressur ligger hun pt og er klar til LA stævnemæssigt. Men da min interesse ligger i springning og military, har jeg ikke haft hende med ud til dressur stævner endnu.

Skovtur er hun helt fantastisk. Uerfaren som erfaren kan ride hende. Hun er helt stille og rolig, dog opmærksom hvis det er nye steder. Hvis hun bliver nervøs eller kigger er det vildeste hun kan finde på "at bakke". Dette sker dog kun hvis hun er på tur alene. Når der er andre med, er der aldrig noget. Og det er yderst sjældent hun kigger når jeg er på tur med hende. Hun er vant til at ride på tur med andre samt alene.

Cornelli er en en-mands hest, og knytter sig til den primære person.

Hun kan gå på fold med andre såvel som alene. Ved mig går hun sammen med min anden hoppe.

Cornelli er introduceret for military og tager det rigtig pænt. Hun søger fint på springene, men skal dog lige have dem vist først. Hun er en hest der kan finde ud af meget, så længe hun bliver guidet.

Hun har små problemer med at køre i trailer. Jeg har haft meget trailer træning med hende, og hun er ikke længere bange for at køre i trailer, men er bare en stædig dame. Så skal til tider have vist hvem der bestemmer. Når hun vanligt bliver kørt i trailer er der intet problem og hun går lige op. Dette har jeg video af.
Men det sidste halve år er hun blevet transporteret i lastbil, og jeg har ikke haft trailer til rådighed, derfor er dette ikke blevet trænet jævnligt det sidste stykke tid.

Da jeg fik hende, havde hun et skævt bækken. Jeg har arbejdet meget med hende. Og hun er den dag i dag helt fit for fight og har ingen men efter det skæve bækken der nu er rettet helt ved hjælp af massør og kiropraktor. Efter hendes bækken blev rettet, stod den på genoptræning i 2 uger hvorefter jeg sendte hende i svømmetræning i 1 måned. Det nød hun godt af og fik opbygget en masse muskler.

Jeg har en masse videoer af hende, og spring videoer fra i sommers hvor hun sprang bane uden problemer. Disse kan sagtens sendes på mail.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160866
F: Corratus
Dansk Varmblod
MF: Royal Z II
Dansk Varmblod
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 28 marts 2016 kl. 10:52, og har været vist 1581 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider