Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nökkvi fra Vindbyholt

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Vallak
 8 år 
 135 cm
 Broget
Nökkvi er en meget rolig og nysgerrig hest der gerne vil undersøge alt. Han er altid sød, og venlig.
Desværre blev han i april 2016 syg, og fik opereret sit ene øje ud ? dette har ikke den store betydning for ham idag, da han har lært at leve med det.
Der er ikke meget som Nökkvi bliver bange for, men det sker da, at han bliver bange ligesom et hvert andet levende væsen kan blive bange. Her skal det lige tages i mente at han kun har et øje, så hvis man lister sig ind og pludselig laver en mærkelig lyd på hans blinde side, bliver han selvfølgelig forskrækket. Men hvis han har hørt lyden/ personen ect så er der ingen problemer.
Han har et temperament der gør, at han næsten aldrig hidser sig op på den dårlige måde ;-) han er meget legesyg og elsker at undersøge ting, og få nye oplevelser :-) han er den type hest der altid kan få en i godt humør.


 
 
 
 

[Part] part søges 4640

Jeg søger en part til min islænder vallak på 7 år. Nökkvi søger en, der vil hygge om ham, og ride ham 2-3 hverdage om ugen. Han er en sød og velopdragen hest, som kan rides for en let hånd. Dog har han brug for lidt støtte i traven og galoppen, for at holde takten og retningen. Han har kun et øje, men tag ikke fejl af ham, han opfører sig som enhver anden hest, og reagerer på samme måde.
Jeg forventer at du er seriøs omkring ridningen, og at du får undervisning minimum hver 14. dag af underviser der er tilknyttet stedet. Parten vil som udgangspunkt koste 200 kr om måneden, men ved den rette rytter, som kan tilføre noget til Nökkvi, vil parten være gratis.
I stalden står der 6-7 ponyer og heste. På stedet er der en ridebane med lys, og der er mulighed for at leje sig ind i et ridehus længere nede af vejen. I stalden hjælper alle hinanden.
Stalden ligger i cykel afstand fra Faxe.
Kontakt mig for mere info om hesten og stedet.
 
 
Google
ID: 208337009100573
F: Neisti fra Fuglsang 1
Islænder
M: Stulga fra banegården
Islænder
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 08 september 2016 kl. 20:05, og har været vist 1442 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider