Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sorte

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 6 år 
 163 cm
 Sort
Han er en rigtig smuk sort DV vallak med hvide aftegn med det bedste sind, man kan ønske sig. Han er ca. 163 stg, men syner af mere, er efter Sonny Boy og Gribaldi, avlet på stutteri Firfod . Han er redet 4-5 x ugentligt siden april 2015, uddannet til LA niveau, har rigtig gode gangarter, især en fin trav med masser af sving. Han er turvandt og kommer i terrænet ca.. en gang om ugen. Han bliver p.t. trænet 2 gange om ugen af dygtig rytter, men mangler en rytter der kan supplere hans træning med ridning 1 - 2 gange om ugen.

Det er vigtigt, at du er en rimelig rutineret, seriøs rytter med nogen erfaring i bagagen (dressurniveau min. de første LA klasser), gerne også redet ungheste. Der er ikke ridehus, så du skal derfor være villig til at ride, selv om vejret ikke lige er det bedste. Han er stævneklar, så meget gerne også stævnerutine.

Der er en rigtig fin belyst 20x55 ridebane, lidt spring og trailer, hvis der skal køres. Gode muligheder for ture i terrænet.. Jeg bor ca. 6 km syd for Slagelse med god mulighed for offentlig transport næsten til døren - ca. 15 min fra Slagelse station. Desuden går cykelstien Fodsporet fra Slagelse by næsten lige ud til mig. Ridning er gratis.

Der er flere heste på ejendommen, en rigtig god 8 års dressurhoppe, nuværende niveau la6/M samt en friservallak. .

Der er mulighed for kvalificeret dressurundervisning på stedet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160080
F: Sonny Boy
MF: Gribaldi
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 20 juni 2016 kl. 06:55, og har været vist 1149 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider