Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sweet Jackson

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 7 år 
 145 cm
 Brun
USLEBEN DIAMANT sælges? SWEET JACKSON (Jack) KAT. 1

Jack er en 6 år gammel ren New Forest vallak, han er målt i år til 145 cm, og selvfølgelig passet med smed, vaccinationer, tandlæge, sadelmager og massør. Han går i løsdrift/græs om sommeren og løsdrift/jordfold om vinteren hvor han dog sover i boks, så han er vant til meget ude tid.
Han kræver en rutineret rytter, der kan irettesætte ham da han godt kan være lidt anmassende/brasende, dette er dog blevet meget bedre på det sidste; han er ved at være voksen. Han går lige i trailer og kan køre både alene og sammen med andre.
Jack sælges kun fordi vores datter falder for aldersgrænsen.

Dressur: STORT TALENT
Han er ikke aldersmæssigt uddannet men har tre gangarter over middel, hvor især galoppen skal fremhæves, men han har også en dejlig trav og kan lave nogle fantastiske øgninger. Han starter LB pt. Han er meget energisk/fremadgående og har lidt tendens til at gå bag lod når man tager i ham, men vi træner at ride ham frem til biddet og blive der. https://www.youtube.com/watch?v=nHpuXlQkXFc

Spring/military: Muligvis emne
Han er startet til 6 c-stævner indtil nu og klarer det flot, det er dog ?kun? blevet til en 3. plads i LB. Han springer med stor lyst og har en ok kapacitet. Han mangler dog stadig noget rutine. Vi har også haft ham med i skoven og springe mange faste forhindringer i forskellige højder op til 90 cm. Dette syntes han var meget sjovt og tøvede ikke, så er også et muligt military emne. Vi har en hel del videoer af spring.

Tur:
Han er så trafiksikker som en hest/pony kan blive, forstået på den måde at alle heste jo kan blive bange for Lastbiler, traktorer og hunde bag ved hække, men han er aldrig blevet bange og vi trækker altid ind til siden eller i indkørsler ved lastbiler og traktorer for sikkerhedens skyld. Han går stort set altid forrest i feltet når vi rider flere, kan også godt rides ud alene men her trækker han ekstra meget.
Eneste kendte ?fejl? er at han har et fladt saccoid på str. Med en 2-krone på pungen. Det blev behandlet ved dyrlægen for 1,5 år siden og der har ikke været vækst i det siden.

Pris: 38.000 kr. (tilpasset brun kentaur young jumper 16? kan tilkøbes for merpris)
 
 

[Salg] STORT dressur talent evt. all round KAT. 1

Sælges privat

Pris: 38.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333NF0903794
F:
NFHR-E 108
(NF DK)
M: Montana's Sweet Angel Today
NFR 2220
(NF DK)
MF:
HE.STB. 242
(NF NLD)
Dressur: Talent
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 18 september 2015 kl. 13:19, og har været vist 2407 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider