Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

fuego

Billede
Billede
 Connemara  
 Vallak
 14 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Formiddags part søges

Jeg søger part på min dejlige lille hest på 155. Fuego er meget glad for at gå turer på landevejene samt en tur i hedeland, han har gået LA i dressur i sine unge dage, dette skal dog genoptrænes men han kan noget, hvis han skal.

Fuego er rolig ved ind og ud lukning til og fra fold, og står roligt på staldgangen. Han er meget omgængelig, men står dog ikke med ørene fremme hele tiden.

Fuego har fået konstateret sukkersyge (EMS), dette betyder at det er vigtigt at han bliver rørt hver dag, og som minimum en halv time med pulsen oppe og helst et par gange om dagen.

Derfor søger jeg en part der kan motionere ham ca en times tid i morgentimerene inden kl 11:30 mandag-torsdag (Gerne alle 4 dage, eller så ofte du kan).
Prisen for dette er 400 kr.

Der er oplyst ridebane på stedet og mulighed for markture. Skov og Hedeland i nærheden. Bus 600 S holder tæt ved. Gården har en blanding af voksne og børn/unge der rider, der er 10 heste på gården, der er mulighed for undervisning.
 
 
 
 

[Part] Part

Mine krav til dig. Jeg forventer at du er stabil, er ansvarsfuld, overholder aftaler, og behandler fuego på en god positiv måde.

Du må ride ture og dressur og hvis du har lyst til at starte stævne for egen regning, kan vi sagtens finde ud af det. Du må ikke springe på fuego.
 
 
ID: HST 159609
F: DANGAN BOY
Connemara
M: CLARA
Connemara
MF: SKATHOLM TALISMAN
cONNEMARA
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 26 oktober 2015 kl. 22:55, og har været vist 2012 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider