Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Victor

Billede
Billede
Billede
Billede
 Irsk Cob  
 Vallak
 19 år 
 149 cm
 Mørkebrun
Går du og mangler en total trafiksikker og rolig skovturs part er, Victor den helt rette.

Jeg søger en part der vil motionere min dejlige dreng Victor. Han er redet efter western principper og rides helst bidløst. Dog gør han sig også ret godt i spring og akademisk dressur. Han er en meget rolig og godmodig hest, dog kan han til tider være en bisse. Han har et æsel-gir som ofte lige skal prøves af på nye personer. Når den kamp er taget er han til gengæld verdens sødeste hest.

Jeg søger parter på MIN. 18 år! Gårdejer har desværre rigtig dårlige erfaringer med piger under 18 år og er meget skeptisk overfor nyankommende til gården. Derfor hedder det sig 18+ og gerne ældre. Man må desværre heller ikke slæbe gud og hver mand til gården, ihvertfald ikke lige til at starte med, da gårdejer er ret privat.

Jeg har ikke nogle umiddelbare krav, andet end man opfører sig fornuftigt og selvfølelig er ansvarfuld og ved hvad almen. plig i en stald er. Dvs. oprydning efter sig selv og god tone.

Victor står i løsdrift og det eneste man skal være opmærksom på, er om de har vand ellers er der hverken muge tjans eller andet kedeligt.

Han står i en meget lille privat gård i Ålsgårde. Dog kan man låne naboens ridebane for en 50'er om måneden, hvor man må låne alt deres inventar, i form af spring, bolde og andre sjove ting.

Der er fantastiske tur muligheder i form af skov, mark og havet. Derudover ville jeg være frisk på nogle ture til dyrehaven, hvis parten er villig til at splejse om trailer og benzin omkostninger.

Som part hos mig får man helt frie tøjler og har egentlig Victor som sin helt egen hest. Man får min fulde tillid og står egentlig med det hele selv. Når jeg har tid rider jeg gerne med på ture. Men lige pt. har jeg meget arbejde så tiden rækker ikke helt til to heste.

Pris: 450.- om måneden for to faste dage om ugen + alt det løse :P

Adressen er: Gørlundevej 1. Gården hedder Aldersborggaard.

OBS. Der stopper en bus næsten ude foran gården (10 meter gå gang), derudover ligger Ålsgårde st. tæt på.
 
 
 
 

[Part] Verdens sødeste skovturs hest søger part!

Man er mødepligtig, ansvarsfuld og rydder op efter sig selv.
 
 
ID: HST 159471
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 04 oktober 2015 kl. 21:22, og har været vist 487 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider