Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

My Wild Star Emil

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 9 år 
 160 cm
 Rød
OBS:: er pt på prøve , ska i handelsundersøgelse den 10/4.. dejlig allround hest, han er en dejlig hest med 3 gode gangarter, som altid giver en god ridetur. Han er utrolig dejlig sind, og er trafiksikker, kan gå i skoven, trafikeret veje og er nem at have med ude til stævner.. han er 160 høj og 6 år ,.Da jeg er spring rytter er det det han er blevet brugt til, han springer op til en meter pt, dog kun startet stævner i 80 cm.. i dressur kan han gå nogle af øvelserne op til LA, bla schenkelvigning, tilbagetrædning, galop fra skridt og versader , han er utrolig lærenem og vil sagtens kunne gå som dressur hest der skal bare trænes lidt..
Han kræver en rolig hånd og ikke en der rykker ham i munden, i dressuren kræver han en mere rutineret rytter, spring kan han rides af alle.. han går med forsko og går 15 uger med dem af gangen da hans hove ikke vokser så hurtig..
han har grønt pas, har fået ordnet tænder og vaccineret i januar 2015..
han har været syg pga dårlig foder med for meget stivelse, så han er en hest der skal fodres med foder uden alt for meget stivelse.. bruger selv pavo allsports nu så han fungere rigtig godt på..han har døjet med muk men er ved og være væk nu..

han kan klippes overalt og er vant til og blive klippet to gange om året ca, han er vant til hunde og katte der render mellem benene.


han står opstaldet i randers nv
18.000 med udstyr , dækner, hovedtøj, kombi sadel.. der kan købes dressur sadel med for en merpris af 4000kr den er kun et halvt år gammel, en kentaur eletra ..
eller 15.000 uden udstyr

Forbeholder mig retten mellem og vælge mellem evt købere, han sælges ikke til Sjælland og andre lande, KUN Jylland og fyn.. vil have mulighed for og kunne besøge ham så jeg ved han har det godt..

han sælges ikke til rideskole og heller ikke som tur hest..


kontakt mig over sms eller opkald
 
 

[Salg] lækker allround hest

han har grønt hestepas, har lige fået ordnet tænder og vaccine i januar 2015

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200810668
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 01 april 2015 kl. 21:30, og har været vist 5238 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider