Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Spirit Af Østensgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 8 år 
 175 cm
 Sort
Spirit er en fantastisk og smuk oldenborg vallak på 7 år, som kan bruges til det hele - om det så er dressur, spring eller en tur i skoven.

Han er rolig af sind, meget typisk oldenborg-temperament og har siden han var 3 år kunnet rides alene i byen. Har aldrig tabt en rytter og prøver ikke grænser af. Det betyder dog ikke at han er fuldkommen idiotsikker. Han kan ligesom andre heste have dage hvor det hele er lidt farligt og han ser spøgelser, men reaktionen er som regel bare at puste sig op og kigge, stoppe op eller lave et lille hop. Er aldrig stukket af. Kan med lethed rides ud på tur både alene og med andre.
Er trænet med horsemanship, så reagerer også fint fra jorden mht. at stoppe, stå stille når man skal op osv.

I dressuren er Spirit utrolig lærenem og lytter godt efter hjælperne. Han går meget fremad og kan godt lægge sig lidt på tøjlen grundet balance, men vi arbejder på at få ham mere op ad bakke og bære sig bagfra.

Har været startet nogle gange til stævner og opnået 69% i dressur LB, samt små springklasser. Men han kan en masse øvelser allerede (sidebevægelser, galop fra skridt, påbegyndt kontra osv.). Er en rigtig kammerat at have med til stævner.

Han har også været startet et par gange i distance (25 km)med gode resultater (vandt Hippoaden LC i Knuthenborg Park 2016).

Han var til vallakbedømmelse i Dansk Oldenborg Avl i juni 16 hvor han opnåede fine point med 8 i skridt, 8 i trav, 7 i galop og 8 i helhed.

En utrolig nem og samarbejdsvillig hest med stort potentiale.
 
 
 
 

[Part] Sort stjerne søger part 2 gange ugentligt

Da jeg er gravid og ikke længere rider, søger jeg en part til at hjælpe med at motionere Spirit. Han har allerede 2 parter der rider lidt forskelligt på ham et par gange om ugen hver, men han kunne godt bruge lidt ekstra motion 2 gange om ugen.

Spirit står opstaldet på en mindre gård, hvor han går i løsdrift med min gamle hoppe. Ejer af gården har selv nogle heste i en anden stald på gården. Der er en 20 x 40 ridebane på stedet.
Man skal derfor kunne trives med at der ikke er meget liv på gården, udover min part til hoppen og hende der bor gården. Hun er til gengæld oftest klar på at ride en tur med i skoven.

Som sagt kan man ride til ridehus (5-7 min i skridt) hvor det også er muligt at få undervisning af Christina Kolter (150 kr/halve time). Jeg ser meget gerne at du rider undervisning fast et par gange/md hvis du vil ride dressur, så vi sikrer at Spirit bliver redet på nogenlunde samme måde.

Der er gode turmuligheder. Det tager omkring 15 min at ride over i skoven (Ganløse Ore), hvor der er kilometervis af lækre ridestier. Udover det kan der rides i nærliggende golfklub, gammel naturskøn grusgrav, plantage og industrikvarter.

Spirit er som udgangspunkt ledig tirsdag og lørdag (kan evt. byttes lidt rundt hvis disse dage er umulige).

Mine krav til dig er at du passer godt på Spirit og muger i løsdriften (fjerner klatter), fylder halm i hø-net, stiller wrap klar til morgen og aftenfodring, og giver ham og hoppen foder og hø efter ridning de dage du har ham, samt blander foder. Staldarbejdet tager ca. en halv time om dagen. Hvis man ikke kan komme en dag er det selvfølgelig ok, hvis man aftaler med mig, at jeg ordner i stedet, men som udgangspunkt skal man have lyst og tid til at komme de/den dag man har ham.

Jeg foretrækker en voksen part, men min. 16 år da jeg skal føle mig tryg ved at du rider ud alene.

Prisen vil være 650 kr/md.

Kontakt mig meget gerne herinde eller på tlf. hvis det kunne have interesse.
Mvh. Louise :)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333OL0900895
F:
OLH 810
(OL DK)
M: Lima Af Østensgaard
OL 9126
(OL DK)
MF:
OLH 752
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 23 november 2016 kl. 20:57, og har været vist 3936 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider