Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thays Dalgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Vallak
 10 år 
 168 cm
 Sort
Super dejlig, kærlig og opmærksomsøgende hest på 10 år, men med et sind og nysgerrighed som en stor baby. Skøn basse der er super lærenem og som altid giver en fantastisk tur. Han kan lånes ud og bare rides i skoven af alle og altid give en skøn tur.
Han ser nogen gange spøgelser men stopper bare op og kigger, har aldrig stukket af eller smidt nogen af. Han knytter sig meget til sin rytter og elsker at lære nyt og lave forskellige former for træning.
 
 
 
 

[Part] Skøn frieserdreng søger (dressur)part

Frieservallak søger langvarig, stabil og dygtig rytter, som vil være med til at udvikle ham yderligere. Han er sent tilredet, men er meget lærenem og gør alt for sin rytter så snart han stoler på én. Utrolig kontaktsøgende og har stor personlighed, man ikke kan andet end at holde af.

Jeg søger en part der overholder aftaler og er fleksibel og vil passe og ride Uno som var han din egen. Du skal helst være dressurrytter, da det er planen at komme ud og starte stævner i år og du skal have undervisning af min underviser 3-4 gange om måneden, så vi rider på samme måde.

Du har i det hele taget meget frie tøjler som part på Uno - jeg går mest op i et godt samarbejde mellem dig og mig - og det er vigtigt at hestevelfærd prioriteres højest. Uno giver altid en skøn skovtur og han viser også talent indenfor spring som er noget vi skal begynde at lege med i år... Trec og Horsemanship har vi tilmed eksperimenteret lidt med, som også er noget du er velkommen til at prøve af på Uno :)

Vi står opstaldet i Kirke Værløse på et selvpassersted, hvor der er masser turmuligheder og søde piger at ride med. Der er ridebane på stedet og få staldvagter om måneden.

Jeg ser gerne at du er fleksibel og i ny og næ kan tage nogen ekstra dage, da jeg i perioder arbejder rigtig meget. Jeg har brug for hjælp 2-4 gange om ugen.
Prisen ligger mellem 600-800 kr om måneden afhængig af antal dage. De dage du får ekstra skal du selvfølgelig ikke betale for.

Glæder mig til at høre fra dig
Mange hilsener
Camilla og Uno
 
 
Google
ID: 208004200600621
F: Ait 410
M: Helga H
MF: Tamme
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 07 marts 2016 kl. 22:25, og har været vist 449 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider