Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thays Dalgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Vallak
 11 år 
 168 cm
 Sort
Super sød og opmærksomsøgende vallak søger ny bedste ven. Han er super lærenem og giver altid en fantastisk tur.
Han har tre lækre gangarter og er nem at styre i alle tre.
Han ser nogen gange spøgelser på tur alene, men man kan snakke til ham og berolige ham - han stikker ikke af. Han knytter sig meget til sin rytter og elsker at lære nyt. Jeg har brugt ham til dressur, horsemanship, TREC, spring og skal i dette forår have ham med til show, som jeg er sikker på han vil synes er sjovt.
 
 
 
 

[Part] Skøn frieser søger hygge/skovturspart

Frieservallak søger langvarig, stabil og erfaren rytter som vil være hans nye bedste ven. Han er sent tilredet, men er meget lærenem og gør alt for sin rytter så snart han stoler på én. Utrolig kontaktsøgende og har stor personlighed, man ikke kan andet end at holde af. Han har ingen stald unoder.

Jeg søger en part der overholder aftaler og er fleksibel og vil passe og ride Uno som var han din egen. Du skal helst være erfaren da han kan være lidt vågen og kræver en rytter der ikke bliver bange hvis han spjætter eller hopper til siden. Du må mægtig gerne ride dressur på ham hvis I passer sammen, og tilmed får undervisning af min underviser.

Du har i det hele taget meget frie tøjler som part på Uno - jeg går mest op i et godt samarbejde mellem dig og mig - og det er vigtigt at hestevelfærd prioriteres højest. Uno giver altid en skøn skovtur og han viser også talent indenfor spring som er noget vi skal begynde at lege med i år... Trec og Horsemanship har vi også lavet, som også er noget du er velkommen til at prøve af på Uno :)

Vi står opstaldet i Kirke Værløse på et lille hyggeligt privat selvpassersted, hvor der er masser turmuligheder og søde piger at ride med. Der er ridebane på stedet (også med lys), få staldvagter om måneden og du skal muge Unos boks hver gang du er hos ham - det tager ca. 15 min :)

Jeg ser gerne at du er fleksibel og i ny og næ og i ferier kan tage nogen ekstra dage, da jeg i perioder arbejder rigtig meget. Jeg har brug for hjælp 2-3 gange om ugen.
Prisen ligger på mellem 600-800 kr om måneden afhængig af antal dage.

Glæder mig til at høre fra dig
Mange hilsener
Camilla og Uno
 
 
Google
ID: 208004200600621
F: Ait 410
M: Helga H
MF: Tamme
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 21 januar 2017 kl. 18:55, og har været vist 517 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider