Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Asbo´s Babe

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 10 år 
 170 cm
 Brun
Min skønne hoppe Asbo´s Babe udbydes nu til salg. Babe er en charmerende og udtryksfuld hoppe på 8år som måler 170cm i stang. Hun er en utrolig menneskeglad og kærlig hest, som elsker at blive nusset om, og som knytter sig meget til sine mennesker.

Babe har gangarter over middel, og har fra dag et været arbejdsvillig og lærenem. Jeg har primært brugt hende til dressur, hvor hun kan alle LA øvelser, og har startet til og med LA2 på distrikts plan. Hun er rigtig nem at have med ude, og er en hest der bliver lagt mærke til. Landsholdsrytter Bo Høstrup har under et kursus udtalt, at det er en hest der har langt mere potentiale end man skulle tro.

Derudover springer hun med stor lyst og overskud, dette er dog ikke blevet udnyttet på grund af manglende interesse fra min side. Babe kan på nuværende tidspunkt sagtens springe en LC bane, og hun vil med rette rytter kunne udvikle sig til en rigtig fin springhest også.

Babe er utrolig nem og medgørlig i alle henseelser. Hun er nem at have med ude, både til stævner, til undervisning og til en tur på stranden. Min mor som er bange for heste, kan eksempelvis selv trække hende til og fra fold uden problemer. På trods af at hun er sød, har hun den rette gnist og er en opmærksom hest, der kan tændes hvis det ønskes.

Babe er registreret uden papire, da det ikke var en registreret bedækning. Hun har dog fuld stamtavle på begge sider, hvor hendes mor, Virkelysts Bentani (DV), er efter Continue. Hun har fine resultater i LA-klasserne. Hendes far er Palominoen Jupiter Stauslykke, som også klarer sig fint på M-niveau.

Babe gik igennem røntgen uden anmærkninger som 5års, og er passet med alt.

Babe tilpasser sig sin rytter, og ville derfor egne sig fint som lære eller overgangshest, men også til rytteren der vil ud at starte stævner med det samme.

OBS. Der vil komme mere video i løbet af ugen.

Kontakt mig på 606098 for mere information, hun er helt sikkert et kig værd.
 
 

[Salg] Charmerende hoppe

Sælges kun til private, forbeholder mig ret til at vælge i mellem eventuelle købere.

Pris: 60.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video DRF Go HesteData Google
ID: 208333200608275
F: Jupiter Stauslykke
M: Virkelysts Bentani
MF: Continue
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 maj 2014 kl. 12:25, og har været vist 309 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider