Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Blika fra Røllum

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 5 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Blika er en super nysgerrig hoppe. Hun elsker børn, og elsker at opleve ting. Hun er meget eventyrlysten, og lader sig ikke skræmme.

Blika nyder at blive brugt og arbejdet med. Hun elsker at udfolde sig, og lave noget. Hun har aldrig haft noget imod at have rytter på ryggen, og kan skridtes, stoppes, sættes i gang og drejes. Hun rides bidløst og bomløst og går ikke med sko.

Jeg har altid interesseret mig, for at arbejde med energier og intentioner med hestene - og endelig efter et Marianne Florman kursus kunne jeg sætte ord på det, og komme videre i denne fantastiske måde at arbejde på.

Udover det bruger jeg Blika til at arbejde med mig selv. Hun er mit spejlbillede og fortæller mig ufatteligt meget. Jeg bruger min dybeste kærlighed i hendes samvær og således arbejder vi sammen. Vi lever i nuet - er sammen i nuet. Vi omgås som ligeværdige væsner, lyttende, sammen.
Jeg ser Blika som min lærermester, idét hun er så ren i hjertet som hun er. Hun er ægte, og hun er vis. Hun fortæller mig alt og giver mig alt i form af gaver. Jeg er meget taknemmelig for at hun er i mit liv.
 
 
 
 

[Part] PART SØGES TIL UNGHEST - RANDERS

Det kræves, hvis du er under 18 år gammel, at du har fuld forældreopbakning. Jeg vil rigtig gerne kunne stole på at du holder vores aftaler, og at du ikke rider Blika uden min tilladelse.

Det er vigtigt for mig, at du behandler Blika som var hun din egen, og at I begge ærer hinanden respekt. Ikke kun Blika - for hun ærer dig, blot hvis du ærer hende. Jeg vil også sætte stor pris på ærlighed, og at du fortæller mig hvis noget er gået galt eller andet så vi kan løse problemet sammen.
De første gange vil jeg gerne være der, for at se hvordan det kommer til at gå, og for at vise dig hvordan jeg plejer at håndtere hende.

Blika befinder sig i Randers SØ 8960.
Er du interesseret, så giv gerne en besked, og gerne en beskrivelse af dig selv.
Prisen finder vi ud af.

Tak på forhånd!
Nicoline Hjorth Hansen
 
 
ID: HST 155605
F: Þrymur Fra Þóreyjarnúpi
Islandsk hest
M: Viðla Fra Oddakoti
Islandsk hest
MF: Þröstur Fra Búðarhóll
Islandsk hest
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 juni 2015 kl. 22:29, og har været vist 1485 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider