Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

May-Lady

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 26 år 
 137 cm
 Rød
May-Lady savner en sød rytter, der kunne tænke sig at ride, strigle og nusse om hende i det daglige, nyde godt af hendes erfaringer og som kunne tænke sig den ideelle læremester i form af en erfaren pony, der har prøvet det hele

Hun har i sine unge dage gået store military stævner i Tyskland, og sidst hun startede stævne, sprang hun LC med placering, gik LC dressur med stor succes og deltog i Landsfinalerne i Kvadrille. Hun kan gå alle ponyøvelser i dressur og er nem at ride til biddet, hun springer alle slags fyld og højder uden at kigge, og er kanon sød at ride på tur.

Hun er så småt ved at blive sat i gang igen, da hun har været noget ude af form, efter at have stået stille. Du skal derfor, som part, være klar på noget ventetid, inden du kan få lov at springe eller måske starte nogle stævner på hende, da hun først skal lige skal i form igen.
 
 
 
 

[Part] Sød og dygtig pony søger rytter

Som part på May-Lady er det et krav, at du er let-øvet og har forstand på heste, og vil kunne tumle en pony. Du skal helst være fyldt 10 år, have forældreopbakning og have lysten til at ride dressur, tur eller springning

Parten tilbydes 3-5 gange om ugen, og med i prisen er 1-2 gange ugentlig undervisning ved kyndig underviser, der holder til på stedet. Prisen for parten er 400 kr. pr. md., dog er første måned til halv pris.

May-Lady står opstaldet på adressen: Lynghøjvej 32, Rigtrup, 8370 Hadsten. På stedet findes der en lækker oplyst ridebane på 20*60 med alt hvad du kan drømme om i springmateriel.
 
 
ID: HST 154545
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: M
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 september 2013 kl. 12:51, og har været vist 819 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider