Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gallardo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 6 år 
 142 cm
 Gul
Gallardo er en fantastisk fjordhestvallak på 5 år. Han har meget flotte gangarter, en flot og sporty kropsbygning, er meget lærenem, altid glad, med masser af gå-på-mod, opmærksom ved nye ting, men stort set stille og rolig at have med at gøre og meget nem at håndtere.
Han er blevet tilredet i augustmåned og er meget dygtig, lærer hurtig og er en meget rolig hest under al arbejde. Han kan fint rides i alle gangarter, er fremadgående, nemt at stoppe og kan ved den rette rytter også nemt gå til bidet. Når han presses for meget kan han give et lille bukkespring, men det er ikke noget vildt. Udover det er han altid fin at ride på.
 
 
 
 

[Part] Gratis part på fjordhest

Jeg har denne dejlige fjordhest vallak på 5,5 år og 142 cm, som mangler en sød part snarest. Han er god som dagen lang, står pænt på staldgangen, er sød at få renset hove, kan trækkes til og fra fold uden problemer, bider og sparker aldrig og er sød til at trække ture med. Han er meget madglad og utrolig kælen.
Han er blevet tilredet i august sidste år og kan rides i alle gangarter, er blød for signalerne, blød i munden og går nemt fremad. Men han kræver lidt mere rutine.
Han er dog fjordhest og stadig unghest og kan derfor godt prøve grænser af og være bange engang imellem, så det skal man lige være forberedt på. Ellers er han skam rigtig sød og nem i al omgang og der er intet ondt i ham.
Her på gården er der mulighed for at ride inde i roundpen, en fin ridesti på 600 m langs foldene og så er der en ridebane under opbygning man allerede kan benytte sig af.
Parten jeg leder efter skal mindst være 16 år gammel, maks 70 kg, have sin grundridning i orden, ride mindst 3 gange om ugen, gerne gå op i hms og være sød og tålmodig i omgang med heste.
Han står på Middelfartvej 310, blommenslyst og bus 130,131 holder direkte foran døren.
Parten er gratis og der kræves ingenting af dig :-) kom og kig forbi, han er bestemt et kig værd :-)

SKRIV OGSÅ GERNE SELVOM DU IKKE OPFYLDER ALLE MINE KRAV!!! :D
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333201005693
M: Dolly
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 09 februar 2016 kl. 15:47, og har været vist 469 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider