Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frida Taulund

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Hoppe
 19 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Frida er 13 år gammel, og i sin bedste alder. Hun er ca. 155 høj og spinkel af bygning. Hun har stået stille i en længere periode, hvor hun kun er blevet redet på tur en sjælden gang i mellem. Hun er en frisk og bestemt hoppe, tiltider hidsig, hvorfor jeg også forventer at du har en vis erfaring. Har du kun gået på rideskole eller redet i mindre end 3 år, så er det her IKKE hesten for dig. Det siger jeg af hensyn til både dig, mig selv og hesten.

Hun er købt som springhest, men er ikke brugt til det længe, da min interesse, lyst og tid ikke har været der.
Hun er primært brugt til turhest, og er derfor ikke særlig uddannet i dressur. Hun går dog stabilt med hovedet i alle gangarter og er let for tøjle og ben. Kan være ret trippende i hendes trav pga. hendes hidsighed, så det tager lidt tid at lære hendes knapper i ridningen. Er let i overgangene.

På tur er hun også en del hidsig, og det er vigtigt at du som rytter kan holde hovedet koldt og ikke er nervøs anlagt. Hun elsker en god galop på tur, men hun kan være svær at få til at falde ned igen. En skridttur er dog aldrig af vejen.

Frida er tidligere stejlehest, men det er ikke længere nogen problematik i dagligdagen.
Hun er blevet brugt til trickhest, og har for at modvirke den uønskede stejleadfærd, lært at stejle på kommando. Det vil min part selvfølgelig blive sat ind i, men det er overhovedet ikke noget man ligger mærke til eller skal tænke over i dagligdagen, når man først har lært hendes signaler at kende.
Du er også mere end velkommen til at træne med hende fra jorden af :-)
 
 
 
 

[Part] Part nær Aalborg på hest

Kun henvendelser fra personer over 16!

Jeg har den her skønne hoppe, som savner lidt opmærksomhed. Derfor søger jeg nu en part til hende.

Jeg kan tilbyde dig:

En hest som din egen min. 2 gange om ugen.
Ingen staldarbejde udover udmugning hver anden uge (der bliver taget klatter hver dag af andre, så det tager ikke længe at muge i bund.
God kommunikation samt samarbejde til ejer (mig)
Gode turmuligheder

Jeg forventer af dig:
At du overholder de aftaler vi laver
At du betaler 250 kr. for parten hver den 1 i måneden.
At du behandler hesten ordenligt – fysisk vold er uacceptabel og medføre omgående ophør af parten.
At du ikke rider med spore
At du er til at stole på.
At du rider med ridehjelm (også når du er over 18!)
At du underskriver en partkontrakt.Om stedet
Frida står på en lille privatgård i Storvorde – ca. 10 km udenfor Aalbrog Øst. Der er OK busforbindelser til stedet.
På stedet er der plads til 6 heste, hvoraf 4 ejes af dem der har stalden, og de sidste 2 er Frida, og min mosters hest. Det betyder at der sjældent er mange i stalden. Der kommer et par piger og rider nogle heste der, og hende der har stalden kigger for det meste ud og hilser på, når man er i stalden. Alle folk er rigtig søde og hjælpsomme! Desuden vil gårdejer rigtig gerne ride tur.

Frida har ikke stået så længe på stedet, så jeg har ikke haft den store mulighed for at se området fra hesteryg. Jeg har dog været på et par ture, og der er rigeligt med stier der giver mulighed for en god galop, uden at blive forstyrret af trafik mm. Så vidt jeg ved ligger der desuden også en skov i nærheden.

På stedet er der en lille ridebane til fri afbenyttelse. Der er ingen spring på banen, så ønsker man at springe må man få ridehuskort til Klarup rideskole, og ride derop. Du er desuden også velkommen til (for egen regning) at ride op på rideskolen og få undervisning, eller finde en underviser der kan komme ud på stedet og undervise. De første par gange vil jeg dog være der til at hjælpe dig i gang med hende :-)

Der er trailer på stedet, så har du kørekort til bil og trailer må du gerne køre i ridehus med hende. Det koster 25 kr pr gang i et lille nærliggende ridehus. Frida er forholdsvis nem og læsse.


Hvis du kunne tænke dig at høre mere, har spørgsmål eller er interesseret i parten, kan du enten kontakte mig herinde (gerne via PB) eller på telefonnummer (smid en besked hvis jeg ikke tager telefonen) eller på mail
Jeg håber at høre fra dig! :-)

Mvh. Camilla Sørensen :-)

 
 
ID: HST 149771
F: Mister Taulund
M: Martella Star
MF: Pay Dirt
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Privat Opstaldning, Storvorde
Senest rettet 13 december 2012 kl. 21:35, og har været vist 2152 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider