Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chaklan Cosh

Billede
Billede
Video
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hingst
 12 år 
 100 cm
 Rød

**Dyrlægens ord om Chaklan: Meget flot, stærkt og velproportioneret føl med korrekt benstilling og med et fantastisk sind. Det siger vist alt om den lille fyr** ;o)

Skønt hingsteføl fra d. 23. juni sælges. Chaklan Cosh har et nysgerrigt og mildt sind. Han er meget kælen og kommer altid glad hen til en på folden ? en rigtig lille charmør.

Han er godt sat sammen med en stærk krop og gode sunde ben.
Han har haft smed to gange, og står virkelig pænt og tålmodigt. Står korrekt på alle 4 ben og smeden er yderst positiv over Chaklan - på flere måder.

Hans far er den sorte ox hingst Shah Noir der i 1990 blev importeret til Danmark fra USA af Salling Arabians ? Shah Noir blev dermed den første sorte araberhingst i Danmark.
Chaklans mor Majona By Marahepa er importeret fra Tyskland af Amlet Arabians i 2005.
Begge forældre besidder et fantastisk temperament, og det ser de ud til at avle videre. Både Majona By Marahepa og Shah Noir kan håndteres og rides af alle. De er begge yderst nervefaste.
Ud af vores 5 heste er linjerne fra Shah Noir brugt i 4 af dem. Det er alle fantastiske godmodige arabere. Så vi er sikre på, at Chaklan vil gå i samme retning og blive en dejlig ridehest med tiden.

Chaklan forventes at blive ca. 152-156 cm.

Han er i hænder hver dag, og har flere gange været på stald/på fold uden mor. Virker allerede ret nervefast. Er også sød på tur uden andre heste, så han er allerede vant til at være lidt alene.
Vant til at stå bundet på staldgangen.
Har været kørt i trailer 2 gange uden problemer.

 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 146796
F: Shah Noir
M: Majona By Marahepa   Link
MF: Clou
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 april 2013 kl. 21:48, og har været vist 5325 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider