Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mosegårdens Fornax

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 9 år 
 145 cm
 Gul
Da jeg har en lille datter på 9 måneder som stjæler det meste af min tid, søger jeg efter en sød og ansvarsfuld paet til min pony.

Fornax er 7 år gammel og 145 cm. i stang
Hun er velredet, indsprunget, trailervant, tilkørt for vogn og 100% trafiksikker. Jeg har startet hende op til LA2 for heste i dressur. Hun går dressur-undervisning 1-2 x ugentlig og har indtil for nyligt været sprunget til undervisning fast hver uge.

Der vil være mulighed for at ride dressur, modtage undervisning, springe på hyggeplan (springmateriale forefindes på egen ridebane) samt alle de ture du lyster.

Fornax er fremadadgående og kan rides uden pisk og sporer. Jeg har selv tilredet hende og rider ofte uden bid. Jeg har desuden trænet Fornax i horsemanship og klikkertræning da hun var plag. Hun er godmodig, står pænt under opsadling og kunne aldrig finde på at bide/sparke. Hun er en meget glad og social pony, som altid kommer en i møde på folden - hun foretrækker klart at være sammen med sine mennesker end andre heste og nyder at blive striglet og hygget om i timevis.

Hun egner sig ikke til børn/begyndere, da hun er en vågen pony. Hun er tilredet i industrikvarteret og er derfor vant til tung trafik og vrikker ikke med et øre selvom der kommer busser, lastbiler osv. Tilgengæld har hun, mest om vinteren, et højt energiniveau og er ikke bleg for et ordentlig glædes-hop. Derfor er det vigtigt du er konsekvent og ikke nervøs anlagt. Tilgengæld får du en livsglad pony i god form, som synes det er fedt at komme ud og ride :-)
 
 
 
 

[Part] Part på verdens bedste fjordhest tilbydes

OBS! Din alder er minimum 15 år. :-)
Fornax står opstaldet i en hyggelig stald på Tømmerupvej med 10 andre heste, her er søde piger (både børn og voksne), egen ridebane, tæt på TSR og KTR. Der bliver fodret og lukket ind/ud hver dag, der er derfor ingen faste pligter udover at muge hos Fornax de dage du har hende (tager 5 min).

Pris 1 gang om ugen: 500 kr. Pr. Måned
2 gange om ugen: 900 kr. Pr måned
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333FJ0800518
F:
FJH 745
(FJ DK)
M: Katrinedals Isabell
FJ 10462
(FJ DK)
MF:
EFJH-S 710
(FJ DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 29 oktober 2015 kl. 11:15, og har været vist 7883 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider