Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Profit

Billede
Billede
Billede
Billede

 Trakehner  
 Vallak
 17 år 
 169 cm
 Brun
Super rar hest til det hele. Har selv avlet ham og kan stå 110% inde for ham. Han er ikke for frisk og ikke for doven. Han er sød i stalden, på banen, i skoven og på vej, alle ting kan han være alene eller med andre. Min børn på 13 og 10 kan selv ride ham uden problemer. Han er sød i stalden nem på alle måder. Jeg rider ham selv på jagter og lidt military ellers går han noget blandet. Kan simpelthen ikke nævne nogen dårlige ting om ham. I vores stald bliver han ofte drillet da han er lidt dukse-agtig :o)
 
 
 
 

[Part] Voksen stabil/rutineret rytter til super hest !

Hej
Jeg søger en ny part til min fantastiske hest. Som i profilen kan jeg ikke skrive noget dårligt om ham - men kom selv og se.
Du skal helst kunne ride min. 2-3 gange om ugen og være stabil uden for mange afbud. Der er ikke nogen restiktioner om hvad man kan lave med ham blot man behandler ham godt. Springning står jeg dog selv for da han går jagter om søndagen i sæsonen. Han står på vores eget sted så jeg vil altid være i nærheden hvis der er spørgsmål. Parten koster omkring 200 kr./mdr. samt at man ordner i boksen de dage du rider. Det er muligt at købe ridehuskort om vinteren som vi plejer at deles 50/50 om også. Vi har egen 20x60 ridebane med lys så ridehuset er kun når der er hård frost. Der ligger god rideskov (Freerslevhegn) 800m fra stedet af stille vej.
Du må gerne modtage undervisning (evt. på stedet) men det er ikke et krav. Han skal bare være i god form til de jagter han skal gå forår og efterår, så er du til lange skovture er det også super perfekt :o)
Det vil være bedst hvis du har mulighed for at komme her til i bil da der ikke går bus lige til døren (bus stop 600m væk).

Har ovenstående interesse så må du meget gerne maile eller ringe til mig så kan vi få en snak. Arbejder normalt i dagtimerne men prøv bare du kan altid ligge en besked eller sende en sms så ringer jeg tilbage.

Mange hilsner
Anne og Profit

 
 
ID: HST 145905
F: Friedensfürst
090212690 Trakehner
M: Grandessa
8540718 Oldenborg/Fuldblod
MF: Garson
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Anne Hartvig Nielsen
Senest rettet 06 januar 2017 kl. 09:03, og har været vist 7356 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider