Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosier

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 8 år 
 161 cm
 Rød
8 års vallak efter Rosentanz/Sandro Hit
 
 
 
 

[Part] Turpart(er)

Mine to vallakker flytter pr. 1/8 til Bjæverskov og søger derfor to parter, der vil nyde nogle gode ture på dem 1-2 gange om ugen. Optimalt set søger vi to veninder eller evt. mor/datter, som vil ride sammen, da drengene er hinandens bedste venner og nyder at komme afsted sammen. Begge heste kan dog uden problemer rides ud alene.

Hestene:
Castör er en 10-årig vallak, med tre rigtig gode gangarter, som er meget velopdragen i ridningen. Han er altid styrbar og meget ukompliceret at ride. Castör er udlånt til min veninde, og det vil derfor være med hende, at den daglige kommunikation vil foregå.

Rosier er en 8-årig vallak, som dog ikke har været redet mere end to år sammenlagt. Han er utroligt velgående, blød og lækker at ride og ligeledes altid styrbar. Han er dog en følsom hest, som også kan kigge lidt og være lidt hurtig i bevægelserne, hvorfor at han kræver en rimelig rutineret rytter. Han skal desuden helst ikke have en rytter, der vejer over 65 kg, da han tidligere har haft rygproblemer (dog intet problem nu).

Hestene er opstaldet på fuldpas, og der skal derfor ikke laves andet end at hygge og ride. Der er gode faciliteter på stedet (bl.a. 20 x 40 ridehus) og skoven ligger lige i baghaven (der skal indløses skovkort). Vi søger to ryttere, der virkelig nyder at komme ud i naturen på nogle dejlige heste, og som ikke har ambitioner om springning og den vilde dressur (lidt baneridning er dog en mulighed i de måneder, hvor vejrforholdene er dårlige). Ryttere under 18 år har ingen interesse medmindre, at det f.eks. er en mor og datter, der følges ad.
Pris afhængig af antal dage.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer :-)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0800566
F:
DVH 844
(DV DK)
M: Papermoon
208333DW0401063
(DV DK)
MF:
DVH 872
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 23 juli 2016 kl. 17:49, og har været vist 2573 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider