Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosier

Billede
Video
Video
Video

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 8 år 
 162 cm
 Rød
Militaryemne/verdens bedste allround-hest sælges
 
 

[Salg] Militaryemne/verdens bedste allround-hest sælges

Rosier er en fantastisk 8-årig vallak af dressurafstamning, hvilket ikke fornægter sig. Han er utroligt godt sat sammen, velgående i alle tre gangarter og lærer hurtigt nye øvelser. Derudover er han særdeles velspringende og elsker det! Han har masser af power, bruger sig godt og er super forsigtig. Han springer pt. baner på 80-100 cm.
Jeg har haft Rosier med i terrænet to gange, hvor han var fyr og flamme og løste opgaverne rigtig godt (sprang bl.a. vand uden problemer). Han er en super hurtig og tjep lille sag, og han har en yderst god balance. Han har tænding, men er altid styrbar og nem at regulere i tempo.

Rosier er kommet sent i gang og har kun været redet i tre år sammenlagt. Han har ikke sprunget kontinuerligt, grundet min graviditet og en brækket fod x to, men springes nu jævnligt og udvikler sig med lynets hast. Han har kapacitet til minimum LA i både spring og dressur, og det er min overbevisning, at han vil have rigtig stort potentiale som military-hest.

Rosier er MEGET ridelig, men kræver en rutineret og rolig rytter, da han er en følsom sag. Han er nem i al håndtering og en virkelig hyggelig hest, elsker at nusse og knytter sig ekstremt meget til sin rytter. Man skal lede længe efter en hest med en bedre arbejdsindstilling!

Rosier har kun været ved avler og mig og har gået det meste af sit liv i løsdrift. Han står nu i boks og trives også rigtig godt med det. Han har gennem tiden gået både med hopper og vallakker på fold.

Rosier søger et dejligt nyt hjem med meget foldtid og en fremtidig ejer, der vil sørge for, at han får en hverdag, der byder på både dressur, spring og nogle dejlige ture i naturen.

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0800566
F:
DVH 844
(DV DK)
M: Papermoon
208333DW0401063
(DV DK)
MF:
DVH 872
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 december 2016 kl. 23:04, og har været vist 3623 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider